• Javni konkurs za zapošljavanje u JP „Pošta Srbije“ biće otvoren 4. maja

    JP „Pošta Srbije“ je najavilo da pokreće stalni javni konkurs za zapošljavanje kandidata na celoj teritoriji Srbije, počev od 4. maja.   Usled širenja asortimana usluga i razvijanja mreže poslovnica, aktuelne su potrebe za zapošljavanjem novih izvršilaca na pozicijama vozača, poštara, dostavljača i šalterskih radnika.   PROČITAJTE JOŠ: Firma PROGRESS CONSULTING raspisala konkurs za posao […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Javni konkurs za zapošljavanje u JP „Pošta Srbije“ biće otvoren 4. maja

    JP „Pošta Srbije“ je najavilo da pokreće stalni javni konkurs za zapošljavanje kandidata na celoj teritoriji Srbije, počev od 4. maja.

     

    Usled širenja asortimana usluga i razvijanja mreže poslovnica, aktuelne su potrebe za zapošljavanjem novih izvršilaca na pozicijama vozača, poštara, dostavljača i šalterskih radnika.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Firma PROGRESS CONSULTING raspisala konkurs za posao

     

    Na konkurs za ova radna mesta, u poslovnicama širom zemlje, priliku da se prijave imaju svi zainteresovani kandidati iz cele Srbije, u jednostavnom onlajn postupku.

     

    „Sve prijave biće pažljivo razmotrene i obrađene. Kandidati koji uđu u uži izbor biće pozvani na profesionalnu selekciju“, kažu u JP „Pošta Srbije“.

     

    Za potrebe realizacije konkursa, ovo javno preduzeće je na korporativnom sajtu kreairalo stranicu. Na njoj će biti dostupne sve informacije, uslovi konkursa i obrazac za prijavu. Ova stranica ostaće stalno aktivna i služiće budućim potrebama oglašavanja i informisanja o otvorenim mogućnostima za zapošljavanje. Biće stalno otvorena i za kontinuiranu prijavu kandidata zainteresovanih za rad u „Pošti Srbije“. Prijave će biti razmatrane prema aktuelnim potrebama.

     

    „Pošta Srbije“ je među najstarijim i najvećim javnim preduzećima u Srbiji. Kolektiv broji oko 15.000 zaposlenih.

     

    Novi oglasi za posao u Zrenjaninu i okolini redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Ukoliko ste poslodavac i tražite radnike, a želite da oglas za posao objavite na našem portalu, kontaktirajte nas putem mejla marketing@zrenjaninski.com

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija