• ITALIJANSKI PRIVREDNICI MERKAJU ZRENJANINSKU INDUSTRIJSKU ZONU

    ZRENJANIN – Predstavnici Ambasade Italije i delegacija privrednika iz te zemlje boravili su u Zrenjaninu, s ciljem upoznavanja mogućnosti za investiranje u ovdašnjim industrijskim zonama. Delegaciju je danas u Gradskoj kući primio gradonačelnik Čedomir Janjić. – Investitori u Zrenjaninu mogu da školuju mlade ljude u srednjim i višim školama, kao i na fakultetu. U našem […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    ITALIJANSKI PRIVREDNICI MERKAJU ZRENJANINSKU INDUSTRIJSKU ZONU

    ZRENJANIN – Predstavnici Ambasade Italije i delegacija privrednika iz te zemlje boravili su u Zrenjaninu, s ciljem upoznavanja mogućnosti za investiranje u ovdašnjim industrijskim zonama. Delegaciju je danas u Gradskoj kući primio gradonačelnik Čedomir Janjić.

    – Investitori u Zrenjaninu mogu da školuju mlade ljude u srednjim i višim školama, kao i na fakultetu. U našem gradu ima nekoliko italijanskih firmi, koje su najveći promoteri industrijskih zona. Ni jedan investitor u poslednjih deset godina nije otišao iz Zrenjanina. Ili rade kako su krenuli, ili se proširuju. Naši prijatelji iz kompanije „Fulgar“ već četiri puta su kupovali zemljište kako bi se proširili. Nekoliko investicionih poslova u oblasti poljoprivrede nas očekuje i u ovoj godini – istakao je Janjić i dodao da se nada će potencijalni investitori iz Italije nakon ovog boravka u Zrenjaninu imati jasniju sliku o tome šta grad na Begeju nudi.

    Marčelo Lala iz Italije naglasio je da će poseta sigurno biti plodonosna, jer su u Zrenjanin došli najbolji mladi preduzetnici iz Napulja. Najverovatnije će predstavnici banatskog grada u narednom periodu posetiti Italiju.

    Na sastanku su se predstavili mladi ljudi koji rade u firmama koje se bave proizvodnjom dečije odeće, proizvodnjom delova za železnicu, izradom metalne konstrukcije za brodogradnju i industriju, predstavnici firme za javne radove.

    Nakon prijema preduzetnici su obišli zrenjaninsku industrijsku zonu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija