Ekonomija Vesti Zrenjanin

Italijanska kompanija traži motivisane osobe za rad u sektoru održavanja

glm-rs nudi posao

Preduzeće GLM-RS d.o.o, deo kompanije GLM Group iz Italije, traži motivisane osobe za rad u sektoru održavanja u proizvodnom pogonu u Zrenjaninu.

 

Kompanije GLM grupe bave se obradom i proizvodnjom komponenti od metala za potrebe automobilske industrije. Kompanija je jedan od lidera u domenu hladne obrade čelika. Dobavljač je velikom broju renomiranih firmi u auto industriji u celom svetu.

 

Kompanija trenutno ima potrebu za zapošljavanjem tehničara održavanja, koji ima iskustvo:

 

– u održavanju proizvodnih mašina (savijačice, panč mašine, hidraulične testere, brusne četke, mašine za kalibraciju…);

 

– u održavanju hidraulične i pneumatske opreme i instalacija;

 

– u radu sa ručnim i električnim alatima i opremom, kao i alatnim mašinama.

 

Prednost imaju kandidati sa iskustvom rada na glodalici/strugu/brusilici, koji znaju da koriste aparate za varenje, koji su sposobni da dijagnostikuju kvarove korišćenjem električnih i mehaničkih mernih instrumenata, kao i da utvrde uzrok kvarova te iste otklone.

 

Potrebne kvalifikacije: minimalno srednja stručna sprema tehničkog usmerenja (elektro ili mašinske struke). Iskustvo u radu na poslovima održavanja mašina (preventivno i tekuće) u proizvodnom pogonu. Vozačka dozvola „B“ kategorije, aktivan vozač. Poželjno poznavanje rada na računaru.

 

Zainteresovani za posao mogu da predaju svoju radnu biografiju radnim danima od 8 do 16 časova, u sedištu preduzeća, u ulici Pančevačka 36. Prijavu sa biografijom mogu da pošalju i na email adresu officeglmrs@glmgroup.com

 

Novi oglasi za poslove u Zrenjaninu i okolini redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

 

Ukoliko ste poslodavac i tražite radnike, a želite da oglas za posao objavite na našem portalu, kontaktirajte nas putem mejla marketing@zrenjaninski.com ili pozivom na broj 063 234 060.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
Tagovi

1 Comment

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz