• Italijanska kompanija traži motivisane mlade inženjere mašinstva

    Preduzeće GLM-RS d.o.o, deo kompanije GLM Group iz Italije, traži motivisane mlade inženjere mašinstva za rad u sektoru kontrole kvaliteta, u proizvodnom pogonu u Zrenjaninu.   Kompanije GLM grupe bave se obradom i proizvodnjom komponenti od metala za potrebe automobilske industrije. Kompanija je jedan od lidera u domenu hladne obrade čelika. Dobavljač je velikom broju renomiranih […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Italijanska kompanija traži motivisane mlade inženjere mašinstva

    Preduzeće GLM-RS d.o.o, deo kompanije GLM Group iz Italije, traži motivisane mlade inženjere mašinstva za rad u sektoru kontrole kvaliteta, u proizvodnom pogonu u Zrenjaninu.

     

    Kompanije GLM grupe bave se obradom i proizvodnjom komponenti od metala za potrebe automobilske industrije. Kompanija je jedan od lidera u domenu hladne obrade čelika. Dobavljač je velikom broju renomiranih firmi u auto industriji u celom svetu.

     

    GLM-RS objavljuje oglas za zapošljavanje mladog inženjera mašinstva (ili studenta završnih godina mašinskog fakulteta) koji želi da nauči osnove rada u automobilskoj industriji i koji želi da napreduje.

     

    Kandidat treba da bude ambiciozan, timski igrač i spreman za rad u grupama. Takođe, treba da dobro podnosi pritisak.

     

    Poželjno je da su kandidat/kandidatkinja iz okoline Zrenjanina, da su mašinske struke, da poznaju dobro paket office i autocad, te da vladaju engleskim jezikom (pisanje i čitanje).

     

    Kandidat/kandidatkinja ne moraju imati prethodno znanje iz ove oblasti i radno iskustvo.

     

    Kandidati mogu da pošalju prijavu sa biografijom na email adresu officeglmrs@glmgroup.com

     

    Novi oglasi za posao u Zrenjaninu i okolini redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Ukoliko ste poslodavac i tražite radnike, a želite da oglas za posao objavite na našem portalu, kontaktirajte nas putem mejla marketing@zrenjaninski.com

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    Tagovi:

  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 2

    1. Ja sam radio u firmi Luna cerade i tende ako im treba ovaj profil radnika rado cu konkurisati.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]