• Istraživanje agencije Nielsen: „Dijamant“ brend broj 1 u Srbiji

    Kompanija „Dijamant“ iz Zrenjanina je, prema „AC Nielsenu“, vodećoj svetskoj agenciji za istraživanje tržišta, brend broj jedan u Srbiji u kategorijama jestivo ulje, majonez, stoni i namazni margarin.   Na osnovu kontinuiranog izveštavanja agencije „Nielsen“, koja posluje u više od 100 zemalja i nudi analize u razvoju i praćenju tržišta, „Dijamant“ je još jednom potvrdio […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Istraživanje agencije Nielsen: „Dijamant“ brend broj 1 u Srbiji

    Kompanija „Dijamant“ iz Zrenjanina je, prema „AC Nielsenu“, vodećoj svetskoj agenciji za istraživanje tržišta, brend broj jedan u Srbiji u kategorijama jestivo ulje, majonez, stoni i namazni margarin.

     

    Na osnovu kontinuiranog izveštavanja agencije „Nielsen“, koja posluje u više od 100 zemalja i nudi analize u razvoju i praćenju tržišta, „Dijamant“ je još jednom potvrdio svoju lidersku poziciju na tržištu Srbije. Potvrdio je i da je sinonim za kvalitet, iskustvo, tradiciju i inovacije.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Da praznična trpeza zablista: Salata sa narandžom i pilećim prsima

     

    – Globalna agencija „Nielsen“ je na osnovu prikupljenih podataka sa tržišta maloprodaje utvrdila da „Dijamant“ ima vodeću poziciju u kategorijama jestivo ulje, majonez, stoni i namazni margarin. Ovo je potvrda da, nakon osam decenija poslovanja, kompanija odgovora na sve izazove i uspešno brani svoju lidersku poziciju – izjavio je Filipov Nanopoulos, direktor marketinga i razvoja „Dijamanta“.

     

    On je dodao da glavni cilj kompanije jeste da nastavi sa odličnim poslovnim rezultatima i opravda poverenje koje je dobila od strane potrošača.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    „Dijamant“ važi za jednu od najpoznatijih i najvećih regionalnih kompanija na tržištu jestivih ulja. Poznat po suncokretovom ulju, čiji kvalitet je rezultat znanja, iskustva, tradicije i kvalitetnih sirovina, „Dijamant“ je ujedno i prepoznatljiv po svojoj inovativnosti, razvijanju kategorija i novih proizvoda. To ga čini konkurentnim i uvek korak ispred očekivanja svih potrošača.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija