• Iskoristite neradni dan da biste razgledali jedan lep stan koji je ponuđen na prodaju

    Razmišljate o kupovini stana? I štedite za njega? Imamo predlog za vas: iskoristite neradni dan da biste razgledali jedan lep stan. Možda je to baš onaj o kome sanjate.   U pitanju je trosoban stan u zrenjaninskom naselju Brigadira Ristića. Stan je uknjižen na 67 kvadrata. Nalazi se na petom spratu u zgradi sa liftom. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Iskoristite neradni dan da biste razgledali jedan lep stan koji je ponuđen na prodaju

    Razmišljate o kupovini stana? I štedite za njega? Imamo predlog za vas: iskoristite neradni dan da biste razgledali jedan lep stan. Možda je to baš onaj o kome sanjate.

     

    U pitanju je trosoban stan u zrenjaninskom naselju Brigadira Ristića. Stan je uknjižen na 67 kvadrata. Nalazi se na petom spratu u zgradi sa liftom. To nije i poslednji sprat.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Dvosoban stan u naselju „Ruža Šulman“ za 45.000 evra: Evo kako izgleda (Foto)

     

    Raspored prostorija u ovom stanu je veoma lep. Komforan dnevni boravak povezan je sa trpezarijom. Iz trpezarije postoji izlaz na veću terasu. Kuhinja je odvojena, sa izlazom na manju zatvorenu terasu. Iz degažmana se ide u dve spavaće sobe i kupatilo.

     

     

    Kako sve to izgleda možete videti uživo jer agencija m2Gsigma, koja zajedno sa portalom zrenjaninski.com otkriva najlepše nekretnine, u sredu, 15. februara, otvara za vas vrata ovog stana.

     

    Agencija m2Gsigma vas očekuje sutra od 10 do 12 časova. Najavite se na 069 141 00 84.

     

    Iskoristite priliku i pogledajte uživo ovaj lep stan. Možda baš on postane vaš novi dom.

     

    Cena trosobnog stana u naselju Brigadira Ristića je 67.000 evra.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Specijalna ponuda nedelje u „Ogrevu“: Povoljne cene i bogat asortiman

     

    Za više informacija o ovoj, ali i o drugim nekretninama, možete se obratiti agenciji m2Gsigma, koja se nalazi u Ulici vojvode Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 ili 069 141 00 84.

     

    Posetite sajt gsigma.rs

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]