• INDUSTRIJSKE ZONE BOGATIJE ZA JOŠ NEKOLIKO INVESTITORA

    ZRENJANIN – Zrenjaninske industrijske zone bogatije su za još nekoliko investitora, a gradska kasa je, zahvaljujući tome, punija za 100 miliona dinara.     Naime, nakon decembarskog oglasa na kojem je za prodaju ponuđeno gradsko građevinsko zemljište u industrijskim zonama, ali i u samom gradu, nadležna komisija odabrala je najbolje ponude, a nakon današnje odluke […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    INDUSTRIJSKE ZONE BOGATIJE ZA JOŠ NEKOLIKO INVESTITORA

    ZRENJANIN – Zrenjaninske industrijske zone bogatije su za još nekoliko investitora, a gradska kasa je, zahvaljujući tome, punija za 100 miliona dinara.

     

    zrenjaninsko gradsko veće

     

    Naime, nakon decembarskog oglasa na kojem je za prodaju ponuđeno gradsko građevinsko zemljište u industrijskim zonama, ali i u samom gradu, nadležna komisija odabrala je najbolje ponude, a nakon današnje odluke Gradskog veća, prodaja će biti formalizovana u narednih 15 dana.

     

    Najveću površinu kupila je firma „MPZ Agrar“ iz Novog Sada, u industrijskoj zoni prema Elemiru, i to 100.000 kvadrata, a za to će platiti 65,9 miliona dinara. Reč je o mikro preduzeću koje posluje u sastavu kompanije „Matijević“, a kakve planove investitor ima za ovu parcelu PROČITAJTE OVDE.

     

    zrenjaninsko gradsko veće

     

    Parcele su kupili i „Unionimpex“ iz Zrenjanina – 5.852 kvadrata za ukupno 8,9 miliona dinara, vulkanizerska radnja „Momo“ – 3.719 kvadrata za 7,6 miliona dinara, „MV invest“ Milana Vidakovića – 1.200 kvadrata za 7,9 miliona, Srpska pravoslavna crkva – eparhija Banatska – 2.350 kvadrata za 5 miliona dinara (za izgradnju crkve u Drvarskoj ulici, u Mesnoj zajednici „Sava Kovačević“) i Rvački klub „Proleter“ – dve parcele od po 388 kvadrata, po ukupnoj ceni od 2,6 miliona dinara.

     

    – Veoma sam zadovoljan interesovanjem za gradsko građevinsko zemljište jer to pokazuje da je Zrenjanin dobro mesto za investicije. Posebno me raduje činjenica da su u pitanju domaći investitori i, naravno, da će se u gradsku kasu sliti blizu 100.000 miliona dinara – izjavio je, nakon sednice Gradskog veća, Čedomir Janjić, gradonačelnik Zrenjanina.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije YSLAJDER

    BROJNE POZNATE LIČNOSTI IMALE SU PSE I MAČKE

    Želite kućnog ljubimca? Da li da to bude pas ili da bude mačka? Možda će vam u konačnoj odluci pomoći izreka koju je neko davno smislio. Ona otprilike glasi – da pse imaju vojnici a […]

    KRAJINA OSVOJILA KUP FUDBALSKOG SAVEZA GRADA (FOTO)

    FK Rusanda (Melenci) – FK Krajina (Krajišnik) 2:0   Fudbaleri melenačke Rusande ipak nisu uspeli da naprave prvorazredno iznenađenje i da stignu zaostatak od tri gola prednosti, jer su […]

    POČINJE UPIS ĐAKA PRVAKA U OSNOVNE ŠKOLE

    NOVI SAD – Upis budućih prvaka u osnovne škole počinje u ponedeljak, 2. aprila, i traje do 31. maja. Učenici koji se ne upišu do 31. maja, moći će to da urade do početka školske […]