• Imovina propale kompanije „Agroživ“ po peti put ponuđena na prodaju

    Poverenica Agencije za licenciranje stečajnih upravnika Dragica Arsić objavila je javni poziv za prodaju žigova i poslovnog prostora žitištanske kompanije „Agroživ“, nekadašnjeg giganta u živinarskoj proizvodnji.   Peta po redu prodaja obaviće se metodom neposredne pogodbe, i to 18. maja.   PROČITAJTE JOŠ: Zrenjaninska kasarna zapošljava civilna lica na više radnih pozicija   Na prodaju […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Imovina propale kompanije „Agroživ“ po peti put ponuđena na prodaju

    Poverenica Agencije za licenciranje stečajnih upravnika Dragica Arsić objavila je javni poziv za prodaju žigova i poslovnog prostora žitištanske kompanije „Agroživ“, nekadašnjeg giganta u živinarskoj proizvodnji.

     

    Peta po redu prodaja obaviće se metodom neposredne pogodbe, i to 18. maja.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Zrenjaninska kasarna zapošljava civilna lica na više radnih pozicija

     

    Na prodaju su ponuđeni žigovi, čija je vrednost procenjena na nešto više od 106 miliona dinara, kao i poslovni prostor kompanije „Agroživ“, koji se nalazi u zgradi lokalne samouprave u Žitištu, procenjene vrednosti 42.616.807 dinara.

     

    Prodajna dokumentacija može se otkupiti do 7. maja.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Stečajni upravnik je dužan da prihvati najvišu ponudu ukoliko je ona iznad 50 odsto od procenjene vrednosti predmeta prodaje. Ako najviša ponuda iznosi manje od 50 odsto od procenjene vrednosti, stečajni upravnik je dužan da pre prihvatanja takve ponude dobije saglasnost odbora poverilaca.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija