• Imate priliku da postanete vlasnik vikendice na jednom od najlepših izletišta (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija m2Gsigma i informativni portal zrenjaninski.com, ove nedelje vam predstavljamo jednu posebnu ponudu koja vam proleće i leto može učiniti nezaboravnim. Imate, naime, priliku da postanete vlasnik vikendice na jednom od najlepših izletišta srednjeg Banata a možda i Vojvodine – Babatovu.   Za one koji eventualno ne znaju, Babatovo je izletište […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Imate priliku da postanete vlasnik vikendice na jednom od najlepših izletišta (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija m2Gsigma i informativni portal zrenjaninski.com, ove nedelje vam predstavljamo jednu posebnu ponudu koja vam proleće i leto može učiniti nezaboravnim. Imate, naime, priliku da postanete vlasnik vikendice na jednom od najlepših izletišta srednjeg Banata a možda i Vojvodine – Babatovu.

     

    Za one koji eventualno ne znaju, Babatovo je izletište na samoj Tisi, tek 15 kilometara udaljeno od Zrenjanina, a samo pet od Elemira. Do njega se može asfaltnim putem, koji se održava i zimi i leti, što znači da bi ova vikendica mogla biti i vaš dom tokom cele godine.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Ovaj dvosoban stan košta 43.000 evra: Pogledajte gde se nalazi i kako izgleda (Foto)

     

    Vikend kuća je uvučena i okvirne je površine 45 kvadrata, sa pomoćnim prostorijama površine oko 30 kvadratnih metara. Plac je ograđen i ima 977 kvadrata.

     

     

    Prelepa terasa od 23 kvadrata

     

    Vikendica je održavana i u sasvim je dobrom stanju. Tu je i voćnjak u kom su posađene trešnje, kajsije, šljive, jabuke, kupine, u punom rodu, a postoji i vinograd.

     

    Vikendica ima struju, a vodom se snabdeva uz pomoć hidrofora. Ono što je čini izuzetnom jeste prelepa terasa od 23 kvadrata, ušuškana hladovinom, i idealna je za odmor i uživanje. Tu je i zidani roštilj koji ugođaj čini još lepšim.

     

    I još nešto – vikendica je od Tise udaljena samo 700 metara.

     

    Vikend kuća je u postupku legalizacije a, još važnije, odmah je useljiva. Njena cena je 28.000 evra.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Nedeljne akcije u „Ogrevu“ su idealan način da uštedite kupujući

     

    Za više informacija o ovoj, ali i o drugim nekretninama, možete se obratiti agenciji m2Gsigma, koja se nalazi u Ulici vojvode Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 ili 064 175 69 84.

     

    Posetite sajt gsigma.rs

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Pistupak legalizacije nije isto što i Legalizovano. Ne mora da znači da će biti legalizovano. Da smo vas slušali, nikada kuću ne bi prodali jer ste naveli totalno nerealnu cenu.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]