Ekonomija YSLAJDER

IMA POSLA ZA GRAĐEVINCE, KONOBARE, PRODAVCE…

posao

ZRENJANIN – Ove nedelje na tabli zrenjaninske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje oglašena je potreba za prodavcima, ugostiteljskim radnicima, pomoćnim građevinskim radnicima…

posao

Firma „Geosonda – Konsolidacija“ iz Beograda potražuje pomoćne građevinske radnike, za rad na rekonstrukciji tunela i kosina. Oglas je raspisan za 10 izvršilaca sa najmanje 1. stepenom stručne spreme, ali radno iskustvo nije obavezno. Radi se na terenu Beograda, Resnika i Valjeva. Obezbeđen je prevoz, smeštaj i ishrana. Radni odnos zasniva se na godinu dana.

A beogradska kompanija SBB D.O.O. raspisala je oglas za prijem u radni na privremeno – povremene poslove devet promotera – prodavaca. Radno mesto je Zrenjanin, potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od šest meseci. Konkurs je otvoren do 31. decembra.

„Zlatni klas – senior“ traži pet prodavaca hleba i peciva, radno iskustvo nije bitno, samo je poželjno poznavanje rada na fiskalnoj kasi.

Poslodavac iz Petrovca na Moru, u Crnoj Gori, traži konobaricu, kuvaricu i pomoćnu radnicu. Obrazovni profil je nebitan, ali je poželjno radno iskustvo na tim poslovima. Posao je na određeno, a obezbeđeni su stan i hrana. Konkurs je otvoren do 30. novembra.

Konobara traži i „Banatska kuća“, odnosno poslodavac Aleksandar Tadein. Mesto rada je Zrenjanin, posao je na neodređeno vreme, radi se u smenama, ishrana je obezbeđena. Radno iskustvo je nebitno.

Zrenjaninska firma „Termos“ d.o.0. traži jednog strugara i jednog varioca. Posao je u oba slučaja na neodređeno vreme. Za varioca se traži najmanje godina dana iskustva u zavarivanju TIG postupkom.

Podeli članak
sinovoz
FAM