• Hotel „Vojvodina“ zapošljava: Postanite deo ozbiljnog ugostiteljskog tima

    Da li želite da postanete deo ozbiljnog ugostiteljskog tima, da imate mogućnosti da napredujete i da se konstantno edukujete? Ako je odgovor potvrdan, onda je prava prilika da se prijavite.   HOTEL VOJVODINA u Zrenjaninu, koji se nalazi na adresi Trg slobode 3-5, raspisao je konkurs za sledeće radno mesto:   KONOBAR   „Tražimo pojačanje […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Hotel „Vojvodina“ zapošljava: Postanite deo ozbiljnog ugostiteljskog tima

    Da li želite da postanete deo ozbiljnog ugostiteljskog tima, da imate mogućnosti da napredujete i da se konstantno edukujete? Ako je odgovor potvrdan, onda je prava prilika da se prijavite.

     

    HOTEL VOJVODINA u Zrenjaninu, koji se nalazi na adresi Trg slobode 3-5, raspisao je konkurs za sledeće radno mesto:

     

    KONOBAR

     

    „Tražimo pojačanje u kafiću. Ako imate iskustva na ovoj poziciji, imate volje i želje da napredujete, sigurni smo da ćete se uklopiti u naš tim“, poručuju iz Hotela „Vojvodina“.

     

    Zainteresovani prijave i biografije mogu slati na e-mail ugostiteljstvo@hotel-vojvodina.rs ili ih predati lično na recepciji hotela.

     

    Novi oglasi za posao u Zrenjaninu i okolini redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Ukoliko ste poslodavac i tražite radnike, a želite da oglas za posao objavite na našem portalu, kontaktirajte nas putem mejla marketing@zrenjaninski.com ili pozivom na broj 063 234 060.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija