Ekonomija YSLAJDER

HOTEL „VOJVODINA“ DOMAĆIN BROJNIH VELIKIH DOGAĐAJA

webiz
Foto: Dušan Bartolović

ZRENJANIN – Hotel „Vojvodina“ u Zrenjaninu, pored kvalitetne standardne ponude smeštaja gostiju, ima kapacitete da zadovolji potrebe za organizovanje svih vrsta skupova, od manjih do onih najmasovnijih, od poslovnih do događaja zabavnog karaktera.

 

webiz
Foto: Dušan Bartolović

 

Nije ni čudo, jer se zainteresovanima nude sale i prostorije različitih kapaciteta, od velike restoranske, zatim kongresne, pa male sale, do onih tipa okruglog stola.

 

Dug je spisak događaja kojima je Hotel „Vojvodina“ bio dobar domaćin. Neki od njih veoma brzo su stekli popularnost u regionu pa i šire, a pomenućemo samo neke iz niza veoma uspešno organizovanih. Jedan od takvih je višednevni skup WEBIZ, posvećen IT industriji i digitalnim tehnologijama, organizovan peti put, i na kojem se ove godine pojavila i premijerka Ana Brnabić, ne krijući fascinaciju brojem učesnika.

 

U „Vojvodini“ je letos priređen i prvi naučni simpozijum o pivu, pivarstvu i hmeljarstvu, sa eminentnim evropskim ekspertima iz ove oblasti, a već je najavljeno da će prerasti u sfere tradicionalnog. Pre nekoliko dana tu je održan i sastanak IKT klastera sa područja cele Srbije. A u njemu je održano i Otvoreno prvenstvo Vojvodine u preferansu, na kojem je bilo i mnogo učesnika iz inostranstva.

 

U hotelu su odsedali organizatori i učesnici Evropskog prvenstva slobodnoletećih modela i svih velikih sportskih događaja, kojih u Zrenjaninu nije mali broj.

 

Hotel „Vojvodina“ (Foto: Dušan Bartolović)

 

Hotel je idealno mesto za organizovanje i velikih proslava i zabavnih događaja. Po tradiciji, tu se priređuje proslava 8. marta, praznika posvećenog pripadnicama lepšeg pola, obeležavaju se godišnjice, zavičajni skupovi, maturske večeri, okupljanja generacija… I naravno, doček Nove godine, i to u dva navrata, jer se u njemu organizuje i jedinstven događaj ne samo u regionu, doček takozvane „Ženske nove godine“, koja u Zrenjanin dolazi par nedelja pre one zvanične. Na tom slavlju okupe se žene iz mnogih gradova Srbije, a muškarcima je pristup ograničen, osim Deda Mrazu i onima koji su tu po zadatku, kao konobari, muzičari, vozači, fotografi i novinari.

 

I zato, ako planirate i organizujete bilo kakav skup, događaj ili manifestaciju za koju vam je potreban adekvatan, funkcionalan i lepo uređen prostor, ne predomišljajte se, tu je Hotel „Vojvodina“, najbolji izbor!

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

sinovoz