• HOĆE LI BRODOGRADILIŠTE “BEGEJ” BITI PRODATO?

    ZRENJANIN – Odluka o prodaji zrenjaninskog brodogradilišta „Begej“, za koje je beogradska firma „Rubikon šiping kompani“ D.O.O.  ponudila 21 milion dinara, još nije doneta, a rok za izjašnjavanje Odbora poverilaca ističe 29. septembra.   -Nemam informaciju da li je sednica Odbora poverilaca Brodogradilišta “Begej” u stečaju zakazana, ali rok za izjašnjavanje o ponudi za prodaju […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    HOĆE LI BRODOGRADILIŠTE “BEGEJ” BITI PRODATO?

    ZRENJANIN – Odluka o prodaji zrenjaninskog brodogradilišta „Begej“, za koje je beogradska firma „Rubikon šiping kompani“ D.O.O.  ponudila 21 milion dinara, još nije doneta, a rok za izjašnjavanje Odbora poverilaca ističe 29. septembra.

    brodogradiliste-begej-nedovrseni-brod-prozdire-rda
    Brodogradilište „Begej“

     

    -Nemam informaciju da li je sednica Odbora poverilaca Brodogradilišta “Begej” u stečaju zakazana, ali rok za izjašnjavanje o ponudi za prodaju je blizu i nadam se da će se odluka blagovremeno doneti – kaže stečajna upravnica Brodogradilišta “Begej” Jelica Vukolić.

    Da podsetimo, rodaja neposrednom pogodbom, uz javno prikupljanje ponuda za prodaju brodogradilišta, sprovodila je komisija na čijem čelu je bila Jelica Vukolić, a procenjena cena za prodaju nekretnina u vlasništvu brodogradilišta bila je 631,4 miliona dinara. Jedini ponuđač bila je beogradska firma „Rubikon šiping kompani“ D.O.O. koja je ponudila svega 21 milion dinara, Zbog toga je odluka o prodaji odložena do izjašnjavanja Odbora poverilaca, u kojem su predstavnici radnika, Vojvođanske banke, Poreske uprave, Direkcije za izgradnju grada Zrenjanin.

    Predmet prodaje bile su nekretnine u Zrenjaninu, površine 83.000 kvadratnih metara, i nekretnine iza Stajićeva, na površini od preko milion kvadrata, kao i deo pokretnih stvari.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija