• Gsigma nekretnine: Na prodaju trosobna kuća u naselju 4. jul (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i informativni portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je trosobna kuća u naselju 4. jul u Zrenjaninu.   Ova kuća je zanimljiva zbog lokacije i širine placa koji, gledajući sa ulice, ima okvirno 25 metara. U pitanju je dupli plac. Na 30 metara udaljenosti od kuće izlazi se na […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Gsigma nekretnine: Na prodaju trosobna kuća u naselju 4. jul (Foto)

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i informativni portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je trosobna kuća u naselju 4. jul u Zrenjaninu.

     

    Ova kuća je zanimljiva zbog lokacije i širine placa koji, gledajući sa ulice, ima okvirno 25 metara. U pitanju je dupli plac. Na 30 metara udaljenosti od kuće izlazi se na Beogradsku ulicu, odnosno na magistralni put.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Novo u ponudi: Na prodaju veća garsonjera u širem centru grada (Foto)

     

    Stambeni objekat je uknjižen na 163 kvadrata, a 33 kvadrata su pomoćni objekti. Plac ima 9 ari.

     

     

    Kuća je u dobrom stanju. Prostorije su prostrane, pogotovo dnevni boravak. Kuća ima dve spavaće sobe manje kvadrature. Radni deo kuhinje je odvojen i ima prirodnu ventilaciju, odnosno manji prozor. Kupatilo je sa klasičnom ugradnom kadom.

     

    U nastavku kuće se nalazi jednosoban stan, iste visine, ali sa zasebnim ulazom.

     

    Trosobna kuća u naselju 4. jul košta 68.500 evra.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Za više informacija o ovoj, ali i o drugim nekretninama, možete se obratiti agenciji „Gsigma“, koja se nalazi u ulici Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 ili 064 175 69 84.

     

    Posetite sajt gsigma.rs

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija