• „Gsigma“ je ženski kolektiv: Ove dame su provereni agenti za nekretnine

    Ova 2021. godina polako broji svoje poslednje dane. Sumiraju se rezultati i prave planovi za narednu godinu. Za agenciju za nekretnine GSIGMA iz Zrenjanina ovi dani u godini posebno su lepi.   „Ovo je vreme da zastanemo na trenutak i osvrnemo se iza nas. Da vidimo šta smo radili i da se podsetimo zašto smo […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    „Gsigma“ je ženski kolektiv: Ove dame su provereni agenti za nekretnine

    Ova 2021. godina polako broji svoje poslednje dane. Sumiraju se rezultati i prave planovi za narednu godinu. Za agenciju za nekretnine GSIGMA iz Zrenjanina ovi dani u godini posebno su lepi.

     

    „Ovo je vreme da zastanemo na trenutak i osvrnemo se iza nas. Da vidimo šta smo radili i da se podsetimo zašto smo zajedno“, kažu u agenciji „Gsigma“.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Na prodaju prelepa trosobna kuća u gradskom naselju Gradnulica (Foto)

     

    Lepota njihovog posla, ističu u „Gsigmi“, jeste u tome što svojim profesionalnim angažovanjem, posvećenošću i uvažavanjem potreba i želja svojih klijenata, pomažu ljudima da reše svoje probleme, a mnogima da dođu do svog krova nad glavom.

     

    „Na prvom mestu nam je klijent i pošten odnos prema njegovim potrebama i željama. Trudimo se da budemo iskreni, otvoreni, pošteni, vredni i u potpunosti posvećeni. Takav odnos klijenti prepoznaju i zato nam je i ova godina na isteku bila uspešna. Verujemo da će takva biti i sledeća“, kažu u agenciji.

     

    agencija za nekretnine gsigma

     

    Gde postoji volja, postoji i rešenje

     

    Ono što krasi ovaj mali ženski kolektiv, a na činjenicu da su svi agenti žene posebno su ponosni, jeste potpuna otvorenost i životna radost.

     

    „Po prirodi smo optimisti. Vesele smo i to nas je okupilo na istom poslu. Naše geslo je da gde postoji volja, postoji i rešenje, i tako se odnosimo i prema životu i prema poslu. A naši klijenti to prepoznaju“, objašnjavaju u „Gsigmi“.

     

    I zato Vanja, Danijela, Emilija, Olga i Goca u dobrom raspoloženju ispraćaju staru i dočekuju novu godinu.

     

    „Svim ljudima dobre volje, našim klijentima i onima koji će to tek biti, kao i čitaocima portala zrenjaninski.com želimo srećne praznike, mnogo zdravlja, uspeha i veselja u novoj 2022. godinu“, poručuju iz agencije „Gsigma“.

     

    Agencija „Gsigma“ se nalazi u ulici Vojvode Petra Bojovića 21/22, a brojevi telefona su 023 605 556 i 064 175 69 84.

     

    Posetite sajt gsigma.rs

     

    agencija za nekretnine gsigma

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]