Ekonomija Vesti Zrenjanin

Gordana Božić dobitnica priznanja „Žena za žene“ Unije poslodavaca Zrenjanina

gordana božić dobitnica priznanja žena za žene

Sekcija žena preduzetnica, koja funkcioniše u okviru Unije poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina, povodom 8. marta je uručila priznanje „Žena za žene“ Gordani Božić, osnivačici agencije za nekretnine Gsigma.

 

Gordana Božić je uplovila u preduzetničke vode pre tri decenije. Ugradila je svoje biće, srce i snagu u zahtevan posao sa nekretninama kojim se bavi duže od četvrt veka“, navodi se u obrazloženju odluke.

 

PROČITAJTE JOŠ: Dvosoban stan od 55 kvadrata, u širem centru grada, za 33.000 evra (Foto)

 

Gordana se rado seća svojih početaka, faza razvoja sopstvenog biznisa, prilagođavanja novom vremenu, klijentima i uslovima poslovanja. Uspela je da napravi pravu žensku firmu, pa u okviru agencije zapošljava šest žena.

 

„Nakon toliko godina rada i posvećenosti, za očekivati je da naša Goca sve iz oblasti nekretnina drži u malom prstu. Svoje znanje svesrdno prenosi na sledbenice, a to može samo neko ko ima moć nad svojim egom i ogromno srce“, rekle su njene koleginice prilikom uručivanja priznanja.

 

Osim zavidne preduzetničke karijere, Gordana Božić ističe se po osećaju solidarnosti sa drugim ženama. U svom privatnom i poslovnom okruženju važi za mentorku, podršku, uzor. Izdvajaju je životna energija, kao i visok stepen profesionalnosti i odnos prema radu.

 

Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

 

Priznanje Sekcije žena preduzetnica za uspešan primer ženskog preduzetništva dodeljuje se jednom godišnje, povodom 8. marta. Kampanjom „Žena ze žene“ promovišu se uspešne i ostvarene žene, koje pomeraju granice, svojim primerima inspirišu i dokazuju da žene mogu biti uspešne kako u privatnom tako i u poslovnom životu.

 

gordana božić

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz