• Goran Kovačević novi predsednik Zrenjaninskog poslovnog kruga

    Vlasnik kompanije „Gomex“ Goran Kovačević novi je predsednik Zrenjaninskog poslovnog kruga (ZREPOK), saopštilo je ovo poslovno udruženje. Kovačević je za prvog čoveka udruženja izabran tajnim izjašnjavanjem članova na godišnjoj sednici Skupštine ZREPOK-a.   Izabran je i novi sastav Izvršnog odbora koji čine zamenik predsednika Dragan Vidaković, Dragoljub Bjeloglav i dosadašnji predsednik Budimir Jovanović.   Mandat […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Goran Kovačević novi predsednik Zrenjaninskog poslovnog kruga

    Vlasnik kompanije „Gomex“ Goran Kovačević novi je predsednik Zrenjaninskog poslovnog kruga (ZREPOK), saopštilo je ovo poslovno udruženje. Kovačević je za prvog čoveka udruženja izabran tajnim izjašnjavanjem članova na godišnjoj sednici Skupštine ZREPOK-a.

     

    Izabran je i novi sastav Izvršnog odbora koji čine zamenik predsednika Dragan Vidaković, Dragoljub Bjeloglav i dosadašnji predsednik Budimir Jovanović.

     

    Mandat predsednika ZREPOK-a traje dve godine, a Kovačević je peti predsednik od osnivanja udruženja.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Fortenova grupa najavila otvaranje novog pogona u “Dijamantu”

     

    „Članovi ZREPOK-a su ponosni na činjenicu da udruženje aktivno deluje već 12 godina i da se rukovodstvo redovno menja. Ovo potvrđuje jedinstvo članstva i kontinuitet u delovanju bez obzira na to ko vodi i predstavlja organizaciju“, naveo je Zrenjaninski poslovni krug.

     

    ZREPOK je postao bogatiji za još jednog člana, jer je udruženju pristupio osnivač firme „Patrol 023“ Dragan Ristić.

     

    Osim odluke o izboru novog predsednika i članova Izvršnog odbora, na Skupštini je jednoglasno prihvaćen predlog da za novog prijatelja ZREPOK-a bude proglašena članica hora Opere Srpskog narodnog pozorišta i vokalna solistkinja Milica Dosković.

     

    dragan ristić
    Dragan Ristić i Budimir Jovanović

     

    Ko je Goran Kovačević?

     

    Novi predsednik ZREPOK-a Goran Kovačević rođen je 1962. godine u Osijeku. Osnovnu i srednju školu završio je u Belom Manastiru, a Pravni fakultet u Osijeku. Prvo zaposlenje bilo mu je u „Pivovari“ Osijek.

     

    Kovačević je osnovao „Gomex“ 1995. godine u Hrvatskoj, a od aprila 1997. posluje u Zrenjaninu.

     

    Kompanija je u početku imala tri zaposlena radnika i bavila se isključivo veleprodajom robe široke potrošnje. Radi daljeg razvoja, Kovačević je 2007. ušao u partnerstvo sa investicionim fondom SEAF, koji postaje vlasnik 35 odsto kompanije. Za 26 godina poslovanja, „Gomex“ je od male porodične firme postao jedan od najvećih lanaca supermarketa u Srbiji, sa preko 2200 zaposlenih i više od 200 prodajnih objekata.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Goran Kovačević je dobitnik mnogih priznanja u oblasti privrede i aktivan je na promovisanju društveno odgovornog poslovanja i kulture.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija