• Goran Kovačević na Danasovoj listi najuticajnih Zrenjaninaca

    Osnivač i direktor trgovinskog lanca „Gomex“ Goran Kovačević svrstan je na Danasovu listu najuticajnijih ličnosti u gradu Zrenjaninu za prethodnu godinu, s ponosom je saopštila ova kompanija.   Ovo laskavo priznanje ga je postavilo u društvo prvih deset ličnosti koje su obeležile javni život u gradu Zrenjaninu, gde se i nalazi sedište „Gomex“-a.   PROČITAJTE […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Goran Kovačević na Danasovoj listi najuticajnih Zrenjaninaca

    Osnivač i direktor trgovinskog lanca „Gomex“ Goran Kovačević svrstan je na Danasovu listu najuticajnijih ličnosti u gradu Zrenjaninu za prethodnu godinu, s ponosom je saopštila ova kompanija.

     

    Ovo laskavo priznanje ga je postavilo u društvo prvih deset ličnosti koje su obeležile javni život u gradu Zrenjaninu, gde se i nalazi sedište „Gomex“-a.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Akcije su počele: GOMEX i ove nedelje misli na svoje potrošače!

     

    Kako ističu u listu Danas, za ovaj izbor preporučilo ga je to što se kompanija koju vodi od 1995. godine konstantno razvija. Sada već ima preko 200 prodavnica i bezmalo 3000 zaposlenih. Pored privrednih uspeha, Kovačevića krasi epitet društveno odgovornog privrednika. Na njegovu inicijativu, naime, „Gomex“ sponzoriše rad Narodnog pozorišta „Toša Jovanović“, Sterijinog pozorja i mnoge javne i humanitarne manifestacija na teritoriji grada, ali i širom Srbije.

     

    „Njegov lični društveni angažman se potvrđuje i članstvom u forumima privrednika kao što su NALED i „Zrenjaninski poslovni krug“. Trenutno je i predsednik ZREPOK-a. Takođe, predsednik je odbora za ekonomiju Pokreta slobodnih građana. Na prošlim izborima je bio kandidat za poslanika na listi PSG“, navodi se u obrazloženju.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]