• „Gomex“ uputio poruku svojim potrošačima povodom novonastale situacije

    U cilju pravovremenog informisanja javnosti, a shodno novonastaloj situaciji povodom proglašenja vanrednog stanja u Republici Srbiji, kompanija „Gomex“ je izdala saopštenje za javnost. U njemu se navodi da će svi maloprodajni objekti ovog trgovinskog lanca i u vreme vanrednog stanja raditi po redovnom radnom vremenu i na uobičajen način.   „Snabdevanje prodavnica se obavlja uobičajeno. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    „Gomex“ uputio poruku svojim potrošačima povodom novonastale situacije

    U cilju pravovremenog informisanja javnosti, a shodno novonastaloj situaciji povodom proglašenja vanrednog stanja u Republici Srbiji, kompanija „Gomex“ je izdala saopštenje za javnost. U njemu se navodi da će svi maloprodajni objekti ovog trgovinskog lanca i u vreme vanrednog stanja raditi po redovnom radnom vremenu i na uobičajen način.

     

    „Snabdevanje prodavnica se obavlja uobičajeno. Nemamo najave dobavljača o ograničenoj isporuci bilo kog proizvoda“, kaže se u saopštenju, koje je potpisao generalni direktor „Gomex“-a Goran Kovačević.

     

    Cene proizvoda, dodaje se u saopštenju, ostaće stabilne i u skladu sa odlukom Vlade Srbije o ograničenju visine cena osnovnih životnih namirnica i zaštitne opreme od 15. marta.

     

    Pročitajte još: Počinje sa radom kol-centar Gradske uprave Zrenjanin

     

    „Trenutna nestašica nekog pojedinačnog proizvoda na policama je posledica naglog povećanja prodaje, nastale zbog nepotrebnog stvaranja kućnih zaliha. U slučaju potrebe, kompanija „Gomex“ će pribeći ograničavanju prodaje pojedinih proizvoda u razumnim količinama. To ćemo učiniti s ciljem da se obezbedi normalna snabdevenost svakog zainteresovanog potrošača“, navodi se u saopštenju.

     

    Kako se ističe, higijenske mere su podignute na najviši nivo. Neke od mera imaju, ili će imati, posledice po uobičajeni način usluživanja potrošača.

     

    „Zato molimo za razumevanje cenjene kupce kako bismo ovu situaciju zajednički prebrodili na uspešan način“, kaže se u saopštenju.

     

    Kompanija „Gomex“ je navela da će svoje dalje korake usklađivati sa preporukama i odlukama Vlade Republike Srbije. O tome će potrošači biti redovno obaveštavani.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija