• „Gomex“ se obratio kupcima novim saopštenjem za javnost

    U cilju pravovremenog informisanja javnosti, a shodno novonastaloj situaciji povodom izvesnog ukidanja vanrednog stanja od četvrtka, 7. maja u Republici Srbiji, kompanija „Gomex“ izdala je saopštenje za javnost.   U saopštenju se navodi da se radno vreme svih „Gomex“-ovih objekata od četvrtka, 7. maja, vraća u režim rada pre uvođenja vanrednog stanja.   Radna vremena […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    „Gomex“ se obratio kupcima novim saopštenjem za javnost

    U cilju pravovremenog informisanja javnosti, a shodno novonastaloj situaciji povodom izvesnog ukidanja vanrednog stanja od četvrtka, 7. maja u Republici Srbiji, kompanija „Gomex“ izdala je saopštenje za javnost.

     

    U saopštenju se navodi da se radno vreme svih „Gomex“-ovih objekata od četvrtka, 7. maja, vraća u režim rada pre uvođenja vanrednog stanja.

     

    Radna vremena svih objekta možete pogledati na sajtu kompanije GOMEX.

     

    „Podsećamo da su higijenske mere podignute na najviši nivo i da će tako ostati i po ukidanju vanrednog stanja. Takođe, podsećamo sve građane da se pridržavaju mera propisanih od strane nadležnih organa. Molimo potrošače da i dalje ostanemo disciplinovani i odgovorni“, kaže se u saopštenju.

     

    Pročitajte još: Vozila AS Maxi taksija biće na raspolaganju putnicima 24 sata

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija