• Gomex proslavio rođendan uz niz akcija i pogodnosti za kupce

    Obeležavanje 24. rođendana kompanije GOMEX proteklo je uz niz akcija i pogodnosti za kupce. Slavlje je organizovano u Supermarketu „Total“ u Zrenjaninu.   – Tokom vikenda u svim našim maloprodajnim objektima potrošači su mogli da uživaju u specijalnim, rođendanskim popustima. A „Total“ je u nedelju bio domaćin za 15 različitih dobavljača. Oni su promocijama, degustacijama […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Gomex proslavio rođendan uz niz akcija i pogodnosti za kupce

    Obeležavanje 24. rođendana kompanije GOMEX proteklo je uz niz akcija i pogodnosti za kupce. Slavlje je organizovano u Supermarketu „Total“ u Zrenjaninu.

     

    – Tokom vikenda u svim našim maloprodajnim objektima potrošači su mogli da uživaju u specijalnim, rođendanskim popustima. A „Total“ je u nedelju bio domaćin za 15 različitih dobavljača. Oni su promocijama, degustacijama i podelom poklona ulepšali slavljenički dan. Naravno, i naša kompanija pripremila je prijatna iznenađenja našim potrošačima – kaže Nedeljko Golušin, PR menadžer kompanije GOMEX.

     

    On je podsetio da je u protekle 24 godine GOMEX beležio konstantan rast u svim segmentima.

     

    – Od male firme  sa troje zaposlenih i kancelarijom u zakupu, prerasli smo u kompaniju sa dve hiljade zaposlenih i 16o maloprodajnih objekata, dva distributivna centra i velikim planovima. I što je najvažnije, imali smo veliki rast potrošača, što svedoči i o tome da su zadovoljni uslugama koje im pružamo – naglasio je Golušin.

     

    gomex akcija

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija