Ekonomija

„GOMEX“ OTVORIO NOVE MALOPRODAJNE OBJEKTE

SREMSKA MITROVICA, NOVI SAD – Prodajna mreža kompanije GOMEX od petka, 15. jula, bogatija je za dva nova objekta. Svoje prve potrošače dočekale su trgovine „Lipa“ u Sremskoj Mitrovici i „Stara Detelinara“ u Novom Sadu.

gomex

Stanovnici Sremske Mitrovice objekat GOMEX-a dobili su na adresi Bulevar Konstantina Velikog 50a, dok je objekat u Novom Sadu otvoren na adresi Starine Novaka broj 7. Prodajni prostor koji je na raspolaganju kupcima u Sremskoj Mitrovici iznosi blizu 250 kvadratnih metara, dok se potrošači u Novom Sadu snabdevaju u prodajnom prostoru površine 160 kvadrata.

Radno vreme sremskomitrovačke „Lipe“ je svakog dana i nedeljom od 6.30 do 22 sata, dok će „Stara Detelinara“ u Novom Sadu biti na raspolaganju potrošačima radnim danima od 7 do 21.30 i nedeljom od 7 do 13 časova.

gomex

„U oba mesta, naši maloprodajni objekti opremljeni su po svim GOMEX-ovim standardima koji predviđaju spoljašne i unutrašnje brendiranje radnje, postavljanje svetlećih i drugih reklama, kao i planograme koji su u potpunosti prilagođeni očekivanjima onih koji će svoje kupovine obavljati u ovim radnjama u Sremskoj Mitrovici i Novom Sadu. Takođe, valja istaći da su police sa robom postavljene nadohvat ruke našim potrošačima“, navodi se u saopštenju kompanije „Gomex“.

Uz standardno dobru i bogatu ponudu najraznovrsnijih artikala, uz već prepoznatljive GOMEX-ove robne marke 1/1, KVAK, Uvek Treba i APRIL, kupci u „Lipi“ i „Staroj Detelinari“ od sada će biti u prilici da svoja domaćinstva snabdevaju kvalitetnim mesom i mesnim prerađevinama iz GOMEX-ovog Rashladno – distributivnog centra, kao i svežim voćem i povrćem partnera iz „Carske bašte“.

Podeli članak
sinovoz
FAM