• „Gomex“ jedini trgovinski lanac u Srbiji nosilac platinastog sertifikata AAA

    Trgovinski lanac GOMEX iz Zrenjanina svrstan je u grupu od svega 50 kompanija sa tržišta Srbije koje se mogu pohvaliti platinastim AAA sertifikatom. Ujedno je jedini trgovinski lanac u Srbiji koji je nosilac tog laskavog priznanja najpoznatije bonitetne kuće „Dun&Bradstreet“.   Platinastu bonitetnu izvrsnost nose isključivo kompanije koje tri godine zaredom imaju ocenu najviše bonitetne […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    „Gomex“ jedini trgovinski lanac u Srbiji nosilac platinastog sertifikata AAA

    Trgovinski lanac GOMEX iz Zrenjanina svrstan je u grupu od svega 50 kompanija sa tržišta Srbije koje se mogu pohvaliti platinastim AAA sertifikatom. Ujedno je jedini trgovinski lanac u Srbiji koji je nosilac tog laskavog priznanja najpoznatije bonitetne kuće „Dun&Bradstreet“.

     

    Platinastu bonitetnu izvrsnost nose isključivo kompanije koje tri godine zaredom imaju ocenu najviše bonitetne izvrsnosti (Zlatna AAA).

     

    PROČITAJTE JOŠ: Potraga za većim životnim prostorom: Kako da bude što lakše i jednostavnije?

     

    Sertifikat se izdaje od strane najstarije i najveće svetske bonitetne kuće „Dun&Bradstreet“. Njen proizvod bonitetne ocene se danas koristi širom sveta sa ciljem smanjenja rizika u poslovanju.

     

    Bonitetna ocena se izvodi na osnovu završnog računa privrednih subjekata za poslednje tri finansijske godine i predviđa sigurnost poslovanja u narednih 12 meseci. Kompanije koje pokazuju platinastu bonitetnu izvrsnost predstavljaju najpouzdaniji, kredibilan i niskorizičan poslovni subjekat za saradnju sa svim poslovnim partnerima.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Sertifikacija je ustaljena praksa u međunarodnom okruženju. Sertifikat bonitetne izvrsnosti, kao međunarodno priznate reference kvaliteta poslovanja, kompaniji GOMEX će poslužiti da dodatno utvrdi svoj ugled i poverenje u poslovnom svetu, saopšteno je ovim povodom.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija