Ekonomija YTOP

GOMEKS STIGAO U VALJEVO (FOTO)

VALJEVO – Novi, 133. po redu maloprodajni objekat u mreži GOMEX-ovih maloprodajnih objekata, otvorne je u petak, 16. septembra na adresi Oslobodilaca Valjeva 6. Ovaj objekat, koji posluje u formi mini marketa, radiće pod nazivom “Valjevo”.

gomex-valjevo

Prodajni prostor u MP “Valjevo” zauzima 166 m2, a potrošačima je na raspolaganju asortiman od blizu 3000 različitih artikala. Radno vreme objekta je od 06:30 do 21h svakog dana a nedeljom od 07 do 13h.

O kvalitetu usluge brine se osam novozaposlenih radnika,a prodavnica raspolaže sa dve kase, mlekaricom, voćaricom, mesaricom i svim ostalim, standardizovanim elementima GOMEX-ovih maloprodajnih objekata.

Od juče će tako i Valjevci biti u prilici da se uvere u kvalitet  brojnih artikala robnih marki GOMEX-a: 1/1, Uvek Treba, Panoni, Kvak i najnoviju u ovoj porodici PL-a robnu marku “Graničar”. Reakcije onih koji su se uverili u visok kvalitet i pristupačne cene mesa i mesnih proizvoda iz linije “Graničar”, naročito kada su u pitanju kobasice u MAP pakovanju (koktel ljuta, pivska i kobasica sa sirom) i u vakuum pakovanju (Debreziner, Frankfurter i Case Baiser) su izuzetno pozitivne, što je za GOMEX dobar signal da će i kupci u MP “Valjevo” deliti slično iskustvo.

gomex-valjevo-2

Podeli članak
sinovoz
FAM