• GOMEKS STIGAO U VALJEVO (FOTO)

    VALJEVO – Novi, 133. po redu maloprodajni objekat u mreži GOMEX-ovih maloprodajnih objekata, otvorne je u petak, 16. septembra na adresi Oslobodilaca Valjeva 6. Ovaj objekat, koji posluje u formi mini marketa, radiće pod nazivom „Valjevo“. Prodajni prostor u MP „Valjevo“ zauzima 166 m2, a potrošačima je na raspolaganju asortiman od blizu 3000 različitih artikala. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    GOMEKS STIGAO U VALJEVO (FOTO)

    VALJEVO – Novi, 133. po redu maloprodajni objekat u mreži GOMEX-ovih maloprodajnih objekata, otvorne je u petak, 16. septembra na adresi Oslobodilaca Valjeva 6. Ovaj objekat, koji posluje u formi mini marketa, radiće pod nazivom „Valjevo“.

    gomex-valjevo

    Prodajni prostor u MP „Valjevo“ zauzima 166 m2, a potrošačima je na raspolaganju asortiman od blizu 3000 različitih artikala. Radno vreme objekta je od 06:30 do 21h svakog dana a nedeljom od 07 do 13h.

    O kvalitetu usluge brine se osam novozaposlenih radnika,a prodavnica raspolaže sa dve kase, mlekaricom, voćaricom, mesaricom i svim ostalim, standardizovanim elementima GOMEX-ovih maloprodajnih objekata.

    Od juče će tako i Valjevci biti u prilici da se uvere u kvalitet  brojnih artikala robnih marki GOMEX-a: 1/1, Uvek Treba, Panoni, Kvak i najnoviju u ovoj porodici PL-a robnu marku „Graničar“. Reakcije onih koji su se uverili u visok kvalitet i pristupačne cene mesa i mesnih proizvoda iz linije „Graničar“, naročito kada su u pitanju kobasice u MAP pakovanju (koktel ljuta, pivska i kobasica sa sirom) i u vakuum pakovanju (Debreziner, Frankfurter i Case Baiser) su izuzetno pozitivne, što je za GOMEX dobar signal da će i kupci u MP „Valjevo“ deliti slično iskustvo.

    gomex-valjevo-2

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija