• Firma „Diginet“ proslavila punoletstvo uz veoma atraktivan program (Foto)

    Zrenjaninska štamparija i studio „Diginet“ juče je u Kulturnom centru Zrenjanina, uz više od 500 gostiju, proslavio punoletstvo.   „Diginet“ je porodično preduzeće u kom je poslove štampe pokrenuo otac Anđelko, a nastavili sinovi Dragan i Goran Nešić. Firma je osnovana 2001. godine u Zrenjaninu, a specijalizovana je za štampu na svim tipovima materijala.   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Firma „Diginet“ proslavila punoletstvo uz veoma atraktivan program (Foto)

    Zrenjaninska štamparija i studio „Diginet“ juče je u Kulturnom centru Zrenjanina, uz više od 500 gostiju, proslavio punoletstvo.

     

    „Diginet“ je porodično preduzeće u kom je poslove štampe pokrenuo otac Anđelko, a nastavili sinovi Dragan i Goran Nešić. Firma je osnovana 2001. godine u Zrenjaninu, a specijalizovana je za štampu na svim tipovima materijala.

     

    Za 18 godina, koliko postoji, firma je izradila više od 2,5 miliona majica i drugih tekstilnih artikala, preko 18 miliona komada vizit kartica, preko 25 miliona flajera raznih formata i veličina…

     

     

    Slavlje je obeležila veoma zanimljiva izložba radova, kao i zabavni deo koji je uveličao nastup čuvenog St Louis benda. Nesvakidašnji program izgledao je veoma atraktivno uz fantastičnu igru bojama na bini, akrobatski ples i govornike koji su se smenjivali i prepričavali neke od najinteresantnijih anegdota vezanih za same početke „Digineta“. Među govornicima, pored pokretača firme, našli su se Mišo Živanov, Ranko Savčić, Nenad Neša Vitomirov i Aleksandra Tanasijević.

     

    Pročitajte još: Država prodaje akcije u zrenjaninskom preduzeću „Saobraćaj i transport“

     

    Kako osnivači firme jednoglasno kažu, ključ uspeha, istrajnosti, strpljenja i ljubavi prema poslu jesu porodične vrednosti.

     

    Brojni prijatelji koji su svojim prisustvom uveličali proslavu „Digineta“ uputili su iskrene čestitke firmi, ujedno praveći zajedničke planove za naredne godine.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija