• EVENTUALNI KRAH MERKATORA S OZBILJNO BI UGROZIO POSLOVANJE MLEKOPRODUKTA

    ZRENJANIN – Koliko će se dramatična situacija u hrvatskom „Agrokoru“ odraziti na Zrenjanin, to u ovom trenutku sa sigurnošću ne može niko da kaže, jer su i podaci koji su dostupni javnosti veoma oskudni.     Ono što je sigurno, jeste da osim pet prodavnica „Idea“, plus „Roda“, koje posluju u okviru „Merkatora S“, a […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    EVENTUALNI KRAH MERKATORA S OZBILJNO BI UGROZIO POSLOVANJE MLEKOPRODUKTA

    ZRENJANIN – Koliko će se dramatična situacija u hrvatskom „Agrokoru“ odraziti na Zrenjanin, to u ovom trenutku sa sigurnošću ne može niko da kaže, jer su i podaci koji su dostupni javnosti veoma oskudni.

     

    Pogoni „Mlekoprodukta“

     

    Ono što je sigurno, jeste da osim pet prodavnica „Idea“, plus „Roda“, koje posluju u okviru „Merkatora S“, a koji se nalazi u sastavu „Agrokora“, kao kolateralna šteta mogli bi se pojaviti i zrenjaninski „Mlekoprodukt“, kao i fabrika čarapa „Imsaplet“.

     

    Kako se moglo čuti na sastanku ZREPOK-a, čiji član je i „Mlekoprodukt“, dugovanja „Merkatora S“ prema zrenjaninskoj fabrici dostigla su cifru od blizu 2 miliona evra, mada je nešto od tog duga ovih dana i plaćeno.

     

    Proizvodnja i prodaja prema „Merkatoru S“ čine 40 odsto proizvodnje u „Mlekoproduktu“.

     

    – Eventualni krah „Merkatora S“ ozbiljno bi ugrozio poslovanje „Mlekoprodukta“ – moglo se čuti na sastanku „Zrenjaninskog poslovnog kruga“.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Срећа па је Млекопродукт претходних година (па чак и деценија) улагао у развој своје технологије тако да су му сада сиреви на нивоу водећих европских ако не и светских брендова па за њихов пласман нема зиме и без Агрокора.

      Не, Млекопродуктови сиреви никако нису гумасто смеће које се продаје под именом сира.
      Аха…

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija