• „ELEKTROINVESTU“ PLENE IMOVINU

    Vlasnik firme „Naš dom“ suočava se sa novim velikim poslovnim problemima

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp

    ZRENJANIN – Jelica Baković, sudija Privrednog suda u Zrenjaninu, oglasila je prodaju pokretne imovine preduzeća „Elektroinvest kompleks“ za 5. septembar ove godine.

    nas-dom-elektroinvest

    Na prodaju je, po tužbi firme „Razvitak“ iz Futoga, ponuđeno 18 posebnih celina. Najvrednija među njima su dve sklopne opreme koje po komadu koštaju 350.000 dinara. Sledi 20 komada šinskih motornih razvoda, po procenjenoj vrednosti od 120.000 dinara, po komadu. Prodaju se i reflektori i sijalice i još sitnih pokretnina.

    Firma „Elektroinvest kompleks“ poznata je javnosti po tome što je pre 10 godina kupila zrenjaninski „Naš dom“. Problemi u poslovanju počeli su odmah po privatizaciji, a radnici su posle godinu i nešto dana ostali na ulici, bez plata. Do zarađenih, a neisplaćenih ličnih dohodaka, pokušali su da dođu sudskim putem, ali jedino od imovine što je tada moglo da se proda bile su zgrade u ulici Koče Kolarova.

    Vlasnik „Elektroinvesta“ Nikola Radulović tih godina tvrdio je da će radnici biti isplaćeni iz njegove druge imovine, a da će na mestu objekata „Našeg doma“ biti sagrađena stambeno – poslovna zgrada.

    U međuvremenu, objekti u kojima se nalazio „Naš dom“ su porušeni. Novi nisu nikli.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija