• EKSKLUZIVNO OTKRIĆE: POZNATI ZRENJANINAC KUPIO BITEVIĆEV HOTEL!

    ZRENJANIN – Zgrada u centru Zrenjanina, u javnosti poznata kao Bitevićev hotel, dobila je novog vlasnika. Kako portal zrenjaninski.com ekskluzivno saznaje, objekat je prodat fudbaleru Darku Kovačeviću. Vlasnik zgrade Milan Bitević, sin Anđelka Bitevića, nije želeo da komentariše vest za portal: – Ne dajem više izjave, rekao nam je u telefonskom razgovoru. Objekat je prvobitno […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    EKSKLUZIVNO OTKRIĆE: POZNATI ZRENJANINAC KUPIO BITEVIĆEV HOTEL!

    ZRENJANIN – Zgrada u centru Zrenjanina, u javnosti poznata kao Bitevićev hotel, dobila je novog vlasnika.

    Nezavršen hotel u centru grada,poznatiji kao "Bitevićev" hotel
    Nezavršen hotel u centru grada,poznatiji kao „Bitevićev“ hotel

    Kako portal zrenjaninski.com ekskluzivno saznaje, objekat je prodat fudbaleru Darku Kovačeviću. Vlasnik zgrade Milan Bitević, sin Anđelka Bitevića, nije želeo da komentariše vest za portal: – Ne dajem više izjave, rekao nam je u telefonskom razgovoru.

    Objekat je prvobitno zamišljen kao hotel, ali može da bude i stambeno – poslovni objekat s obzirom na to da ima pet spratova. Površina objekta je, inače, 2812 kvadrata i sastoji se od 26 soba, 7 apartmana i 6 kancelarija, rekao je za naš portal pre nekoliko meseci Milan Bitević.

    Početna cena nezavršenog objekta bila je 500.000 evra. Za koliko je prodat, nismo uspeli da saznamo.

    Darko Kovačević vlasnik je i objekta koji se naslanja na hotel, u tom objektu godinama je radila Eurobanka. Kupovinom Bitevićevog hotela, koji je izgrađen daleke 2000. godine, Kovačević je zaokružio jednu celinu vrlo pristojne kvadrature u samom centru grada.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]