Ekonomija YTOP

EDUKATIVNA RADIONICA NAMENJENA PREDUZETNICAMA

ZRENJANIN – Edukativna radionica “Market lighthouse”, koju besplatno za preduzetnice realizuju Udruženje poslovnih žena Srbije i Udruženje poslovnih žena “Sofia” iz Zrenjanina, uz podršku Američke ambasade, biće održana u četvrtak, 23. februara, u 10.30 časova, u Biznis sali restorana “Renesansa”.

Nakon radionica će se održati brzi poslovni sastanci (Speed Business Meeting) između preduzetnica iz Zrenjanina i Beograda. Biće interesantno saznati kako se brzo, lako i, kako se do sada pokazalo, veoma efikasno uspostavljaju poslovne veze.

Prisutnima će se obratiti Marijana Kerleta, predsednica Udruženja poslovnih žena „Sofia“, i Biljana Trifunović, trener (International financial agency).

Osnovni cilj projekta “Slobodan pristup tržištu za sve – kroz unapređenje integrisanja ženskog preduzetništva u tržišnu ekonomiju Srbije” je razvoj tržišne ekonomije kroz uključivanje skoro neiskorišćenih ekonomskih resursa privrede Srbije, kao što je žensko preduzetništvo.

Projekat obuhvata radionice “Market lighthouse” i B2B događaje u Zrenjaninu i Valjevu, sa ciljem da pruže znanja i informacije preduzetnicama u vezi sa njihovom internacionalizacijom poslovanja. Takođe, preduzetnice će imati zajedničku inicijativu javnog zagovaranja u vidu postavljanja pitanja predstavnicima vodećih političkih partija.

Povratne informacije i odgovori će se objavljivati u redovnim mesečnim izdanjima časopisa za preduzetnike “Ekonometar”.

Podeli članak
sinovoz
FAM