Ekonomija YTOP

EDUKATIVNA RADIONICA NAMENJENA PREDUZETNICAMA

ZRENJANIN – Edukativna radionica „Market lighthouse“, koju besplatno za preduzetnice realizuju Udruženje poslovnih žena Srbije i Udruženje poslovnih žena „Sofia“ iz Zrenjanina, uz podršku Američke ambasade, biće održana u četvrtak, 23. februara, u 10.30 časova, u Biznis sali restorana „Renesansa“.

Nakon radionica će se održati brzi poslovni sastanci (Speed Business Meeting) između preduzetnica iz Zrenjanina i Beograda. Biće interesantno saznati kako se brzo, lako i, kako se do sada pokazalo, veoma efikasno uspostavljaju poslovne veze.

Prisutnima će se obratiti Marijana Kerleta, predsednica Udruženja poslovnih žena „Sofia“, i Biljana Trifunović, trener (International financial agency).

Osnovni cilj projekta „Slobodan pristup tržištu za sve – kroz unapređenje integrisanja ženskog preduzetništva u tržišnu ekonomiju Srbije“ je razvoj tržišne ekonomije kroz uključivanje skoro neiskorišćenih ekonomskih resursa privrede Srbije, kao što je žensko preduzetništvo.

Projekat obuhvata radionice „Market lighthouse“ i B2B događaje u Zrenjaninu i Valjevu, sa ciljem da pruže znanja i informacije preduzetnicama u vezi sa njihovom internacionalizacijom poslovanja. Takođe, preduzetnice će imati zajedničku inicijativu javnog zagovaranja u vidu postavljanja pitanja predstavnicima vodećih političkih partija.

Povratne informacije i odgovori će se objavljivati u redovnim mesečnim izdanjima časopisa za preduzetnike „Ekonometar“.

Podeli članak

Dodaj komentar

Klikni da bi ostavio komentar

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.