• Dve poznate kompanije zapošljavaju radnike u Zrenjaninu i okolini

    Dve kompanije i jedna školska ustanova raspisale su nove konkurse za poslove, koje vam portal zrenjaninski.com predstavlja u svojoj redovnoj rubrici.   Kompanija „BB Trade“ a.d, usled konstantnog razvoja maloprodajne mreže, u potrazi je za zaposlenima raznih profila u mnogim mestima Vojvodine. Za radno mesto prodavca otvorene su pozicije, pored ostalog, u Zrenjaninu, Aradcu, Melencima, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Dve poznate kompanije zapošljavaju radnike u Zrenjaninu i okolini

    Dve kompanije i jedna školska ustanova raspisale su nove konkurse za poslove, koje vam portal zrenjaninski.com predstavlja u svojoj redovnoj rubrici.

     

    Kompanija „BB Trade“ a.d, usled konstantnog razvoja maloprodajne mreže, u potrazi je za zaposlenima raznih profila u mnogim mestima Vojvodine. Za radno mesto prodavca otvorene su pozicije, pored ostalog, u Zrenjaninu, Aradcu, Melencima, Perlezu i Čenti. Traženi profil su kandidati sa srednjom stručnom spremom, III i IV stepena. Potrebno je i osnovno poznavanje rada na računaru, uz komunikativne i organizacione sposobnosti. Iskustvo u trgovini  je poželjno.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Pogrebno Božur zapošljava: Dobri uslovi za rad i konkurentna zarada

     

    Kompaniji je potrebno i više vozača-dostavljača, sa prebivalištem u Zrenjaninu, Ečki, Stajićevu, Žablju i Đurđevu. Podrazumeva se obavljanje svih poslova u vezi upravljanja vozila i prevoza robe, utovar i istovar robe, uz održavanje čistoće vozila. Profil kandidata su osobe sa diplomom srednje škole, III i IV stepen, i vozačka dozvola, uz obaveznu „C“ kategoriju. Poželjno je vozačko iskustvo u distribuciji prehrambenih proizvoda, uz spremnost za terenski rad.

     

    Svim zaposlenima kompanija obezbeđuje fiksnu zaradu i stimulativni bonus u skladu sa ostvarenim rezultatima, rad u dinamičnom okruženju, stručno usavršavanje i treninge i mogućnost napredovanja, kao i nagrade.

     

    Otvorena je i radna pozicija saradnika za promotivnu prodaju, pri marketing timu. Podrazumevani profil kandidata su lica sa visokom stručnom spremom, VII-1 stepen, poželjno je ekonomsko usmerenje, uz poznavanje rada na računaru. Poželjno je posedovanje vozačke dozvole „B“ kategorije i radno iskustvo minimum jedna godina. Kompanija nudi osnovnu zaradu i stimulativni bonus u skladu sa ostvarenim rezultatima.

     

    Zainteresovani mogu da popune prijavu na sajtu poslovi.persu.rs ili da CV pošalju na e-mail bb.hrmanager@gmail.com

     

    Traži se koordinator za potrebe kompanije NIS

     

    Osim ove kompanije, i NIS je raspisao konkurs za zapošljavanje koordinatora za planiranje, ekonomiku i kontroling, a mesto rada je Zrenjanin. Potrebno je visoko obrazovanje (ekonomski fakultet, FON ili Prirodno-matematički fakultet – Finansijska matematika). Traži se i iskustvo na sličnim poslovima, napredni nivo korišćenja MS Excel, a poželjno je poznavanje rada u sistemima SAP i Hyperion. Od kandidata se traži i da govori engleski i/ili ruski jezik.

     

    Osnovna škola „Žarko Zrenjanin“ Zrenjanin zapošljava bibliotekara sa 50 posto radnog vremena, na određeno vreme, a najduže do 31. avgusta 2021. godine. Sva potrebna obaveštenja zainteresovanni mogu dobiti od sekretara škole, lično ili na telefon 023/548-820, lokal 18.

     

    Aktuelne oglase za poslove možete redovno pratiti u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija