• Dve kompanije i dve osnovne škole objavile oglase za poslove

    Dve kompanije i dve osnovne škole raspisale su konkurse za poslove, koje vam predstavljamo u našoj redovnoj ekonomskoj rubrici.   „DDOR osiguranje“ Novi Sad traži procenitelja štete osiguranja motornih vozila, za rad u Zrenjaninu. Od kandidata se zahteva najmanje 4. stepen stručne spreme ekonomskog, pravnog ili tehničkog smera obrazovanja. Poželjno je radno iskustvo u procenjivanju […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Dve kompanije i dve osnovne škole objavile oglase za poslove

    Dve kompanije i dve osnovne škole raspisale su konkurse za poslove, koje vam predstavljamo u našoj redovnoj ekonomskoj rubrici.

     

    „DDOR osiguranje“ Novi Sad traži procenitelja štete osiguranja motornih vozila, za rad u Zrenjaninu. Od kandidata se zahteva najmanje 4. stepen stručne spreme ekonomskog, pravnog ili tehničkog smera obrazovanja. Poželjno je radno iskustvo u procenjivanju štete na motornim vozilima, kao i znanje engleskog jezika. Traži se i da kandidati budu aktivni korisnici programskog paketa MS Office. Više informacija možete dobiti u ovoj kompaniji.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Pogrebno Božur zapošljava: Dobri uslovi za rad i konkurentna zarada

     

    Osnovna škola „Sonja Marinković” Zrenjanin zapošljava stručnog saradnika – psihologa, sa 20 sati rada nedeljno (50 posto radnog vremena), u matičnoj školi, i izdvojenim odeljenjima u Mihajlovu i Lukinom Selu. Potpune informacije kandidati mogu dobiti od sekretara škole, putem telefona 023/530 420.

     

    Osnovna škola „Petar Petrović Njegoš“ Zrenjanin objavila je oglas za prijem sekretara škole u radni odnos na određeno vreme. Sve informacije o konkursu mogu se dobiti na broj telefona 023/563 840.

     

    Kompanija „DTD Ribarstvo“ raspisala je oglas za zapošljavanje dvoje terenskih predstavnika prodaje. Kao mesto zaposlenja navode se Novi Sad, Zrenjanin, Bečej, Novi Bečej, Kikinda, Vrbas, Subotica, Pančevo i Smederevo. Od kandidata se traži minimum tri godine radnog iskustva u poslovima prodaje prehrambene trgovačke robe i da je aktivni vozač sa vozačkom dozvolom „B“ kategorije. Potrebno je i poznavanje MS Office paketa – srednji nivo. Prijave se šalju na e-mail adresu zaposljavanje@dtdribarstvo.com

     

    Aktuelne oglase za poslove možete redovno pratiti u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija