Ekonomija Vesti Zrenjanin

Dve firme i dve ustanove objavile nove oglase za zapošljavanje radnika

zapošljavanje radnika

Objavljeni su novi oglasi za zapošljavanje radnika, koje portal zrenjaninski.com objavljuje u svojoj redovnoj ekonomskoj rubrici.

 

Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ Zrenjanin raspisala je oglas za prijem u radni odnos doktora medicine, za rad na Odeljenju zbrinjavanje i prijem urgentnih stanja. Posao je na određeno vreme. Od kandidata se traži VII stepen stručne spreme, završen  Medicinski fakultet  i položen stručni ispit.

 

Bolnici je potrebna i ginekološko akušerska sestra-babica u porodilištu. Mogu konkurisati zainteresovani sa IV stepenom stručne spreme, završenom srednjom medicinskom školom – smer ginekološko-akušerska sestra, i sa položenim stručnim ispitom.

 

Uz molbu, kandidati za oba radna mesta prilažu CV, overenu fotokopiju diplome, overenu fotokopiju uverenja o položenom stručnom ispitu, overenu fotokopiju licence izdate od nadležnog organa, lekarsko uverenje o opštoj zdravstvenoj sposobnosti, uredan sanitarni nalaz, što dokazuje fotokopija sanitarne knjižice i dokaz o imunizaciji MMR vakcinom ili potvrdu o serološkoj analizi na morbile (IGG antitela) i dokaz o imunizaciji Hepatitis B.

 

Pročitajte još: Farbara „House“ iz Zrenjanina raspisala oglas za posao

 

Osnovna škola „Veljko Đuričin“ Jarkovac zapošljava nastavnika matematike sa 88,89 posto norme, nastavnika engleskog jezika sa 94,44 posto norme i čistačicu sa 60 posto norme. Za sve dodatne informacije kandidati se mogu obratiti sekretaru škole na broj 023/857-009.

 

Konkurse za zapošljavanje raspisale i dve zrenjaninske firme

 

„Ermi“ DOO Zrenjanin zapošljava vozača – terenskog komercijalistu. Uslov za konkurisanje je srednja škola 4. stepen obrazovanja, obavezna vozačka dozvola „B“, a poželjna je i „C“ kategorije, dok radno iskustvo nije bitno. Posao je na određeno vreme, a oglas je otvoren do 26. juna. Kontakt telefon poslodavca je 063/532-490.

 

Samostalna radnja za građevinske radove i trgovinu „Euro – mont 90“ Zrenjanin raspisala je oglas za dva fasadera i molera, sa radnim iskustvom više od godine dana. Firmi su potrebna i dva građevinska gipsara, sa radnim iskustvom više od tri meseca. Poslovi su na neodređeno vreme, a rad je terenski, uz obezbeđen prevoz. Kontakt telefon poslodavca je 063/532-559. Zainteresovani mogu poslati CV na e-mail adresu: euromont90@gmail.com

 

Aktuelni oglasi za zapošljavanje redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM