• Dve firme i dve ustanove objavile nove oglase za zapošljavanje radnika

    Objavljeni su novi oglasi za zapošljavanje radnika, koje portal zrenjaninski.com objavljuje u svojoj redovnoj ekonomskoj rubrici.   Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ Zrenjanin raspisala je oglas za prijem u radni odnos doktora medicine, za rad na Odeljenju zbrinjavanje i prijem urgentnih stanja. Posao je na određeno vreme. Od kandidata se traži VII stepen stručne spreme, završen  Medicinski fakultet  i položen stručni ispit.   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Dve firme i dve ustanove objavile nove oglase za zapošljavanje radnika

    Objavljeni su novi oglasi za zapošljavanje radnika, koje portal zrenjaninski.com objavljuje u svojoj redovnoj ekonomskoj rubrici.

     

    Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ Zrenjanin raspisala je oglas za prijem u radni odnos doktora medicine, za rad na Odeljenju zbrinjavanje i prijem urgentnih stanja. Posao je na određeno vreme. Od kandidata se traži VII stepen stručne spreme, završen  Medicinski fakultet  i položen stručni ispit.

     

    Bolnici je potrebna i ginekološko akušerska sestra-babica u porodilištu. Mogu konkurisati zainteresovani sa IV stepenom stručne spreme, završenom srednjom medicinskom školom – smer ginekološko-akušerska sestra, i sa položenim stručnim ispitom.

     

    Uz molbu, kandidati za oba radna mesta prilažu CV, overenu fotokopiju diplome, overenu fotokopiju uverenja o položenom stručnom ispitu, overenu fotokopiju licence izdate od nadležnog organa, lekarsko uverenje o opštoj zdravstvenoj sposobnosti, uredan sanitarni nalaz, što dokazuje fotokopija sanitarne knjižice i dokaz o imunizaciji MMR vakcinom ili potvrdu o serološkoj analizi na morbile (IGG antitela) i dokaz o imunizaciji Hepatitis B.

     

    Pročitajte još: Farbara „House“ iz Zrenjanina raspisala oglas za posao

     

    Osnovna škola „Veljko Đuričin“ Jarkovac zapošljava nastavnika matematike sa 88,89 posto norme, nastavnika engleskog jezika sa 94,44 posto norme i čistačicu sa 60 posto norme. Za sve dodatne informacije kandidati se mogu obratiti sekretaru škole na broj 023/857-009.

     

    Konkurse za zapošljavanje raspisale i dve zrenjaninske firme

     

    „Ermi“ DOO Zrenjanin zapošljava vozača – terenskog komercijalistu. Uslov za konkurisanje je srednja škola 4. stepen obrazovanja, obavezna vozačka dozvola „B“, a poželjna je i „C“ kategorije, dok radno iskustvo nije bitno. Posao je na određeno vreme, a oglas je otvoren do 26. juna. Kontakt telefon poslodavca je 063/532-490.

     

    Samostalna radnja za građevinske radove i trgovinu „Euro – mont 90“ Zrenjanin raspisala je oglas za dva fasadera i molera, sa radnim iskustvom više od godine dana. Firmi su potrebna i dva građevinska gipsara, sa radnim iskustvom više od tri meseca. Poslovi su na neodređeno vreme, a rad je terenski, uz obezbeđen prevoz. Kontakt telefon poslodavca je 063/532-559. Zainteresovani mogu poslati CV na e-mail adresu: euromont90@gmail.com

     

    Aktuelni oglasi za zapošljavanje redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija