• Dva poslodavca zapošljavaju po 15 radnika, posao i u drugim firmama

    Informativni portal zrenjaninski.com vam predstavlja nove oglase za posao.   Poslodavac „Medix technologie“ DOO Kruševac zapošljava tri prezentatora, odnosno prodavca putem prezentacije, za rad u Zrenjaninu. Neophodno je iskustvo u neposrednoj prezentacionoj prodaji. Od kandidata se traži i vozačka dozvola „B“ kategorije, a posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 066 470 270.   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Dva poslodavca zapošljavaju po 15 radnika, posao i u drugim firmama

    Informativni portal zrenjaninski.com vam predstavlja nove oglase za posao.

     

    Poslodavac „Medix technologie“ DOO Kruševac zapošljava tri prezentatora, odnosno prodavca putem prezentacije, za rad u Zrenjaninu. Neophodno je iskustvo u neposrednoj prezentacionoj prodaji. Od kandidata se traži i vozačka dozvola „B“ kategorije, a posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 066 470 270.

     

    „Prva linija“ DOO Zrenjanin traži 15 radnika u proizvodnji, i to pet krojača, pet štoperki i pet pomoćnih radnika. Radno iskustvo je nebitno, a posao je na određeno vreme. Kontakt telefon je 069 106 07 96.

     

    Pročitajte još: Firma „Đenka“ objavila oglas za posao, konkurišite na vreme

     

    Poslodavac „Samsic STM“ DOO Beograd oglasio je potrebu za zapošljavanjem velikog broja radnika raznih profila, za rad u Zrenjaninu. Firmi je potrebno po četvoro keramičara, zidara, bravara, molera-farbara, limara, stolara, krovopolagača, izolatera, fasadera i parketara. Potrebno je radno iskustvo od najmanje šest meseci, a poslovi su na određeno vreme. Zainteresovani kandidati mogu da se jave na kontakt telefon 064 828 52 98.

     

    „Agro-dukat“ DOO Zrenjanin zapošljava vozača kamiona. Posao je na određeno vreme. Firmi je potreban i popisivač, takođe na određeno vreme. Zainteresovani kandidati mogu da se jave na kontakt telefon 533 890 ili 548 759.

     

    Pročitajte još: Hotel „Vojvodina“ zapošljava recepcionera, konkurs je u toku

     

    „Net bus co“ DOO Zrenjanin zapošljava 15 vozača autobusa na određeno vreme. Otvoren je konkurs i za dispečera, kao i dvoje čistača prostorija, takođe na određeno vreme. Zainteresovani kandidati mogu da se jave na kontakt telefon 062 886 83 40.

     

    Aktuelne oglase i konkurse možete pratiti svakog dana u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija