• Država prodaje objekat u Tarašu: Da li je ovo realna cena za kuću od 150 kvadrata?

    Republička direkcija za imovinu objavila je javni oglas o otuđenju nepokretnosti u javnoj svojini Republike Srbije prikupljanjem pisanih ponuda.   Na spisku za prodaju nalazi se 31 nepokretnost u Srbiji, između ostalog i jedna na teritoriji grada Zrenjanina. U pitanju je stambeni objekat u Tarašu, u Proleterskoj ulici 121. Ovaj objekat je površine 150 kvadratnih […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Država prodaje objekat u Tarašu: Da li je ovo realna cena za kuću od 150 kvadrata?

    Republička direkcija za imovinu objavila je javni oglas o otuđenju nepokretnosti u javnoj svojini Republike Srbije prikupljanjem pisanih ponuda.

     

    Na spisku za prodaju nalazi se 31 nepokretnost u Srbiji, između ostalog i jedna na teritoriji grada Zrenjanina. U pitanju je stambeni objekat u Tarašu, u Proleterskoj ulici 121. Ovaj objekat je površine 150 kvadratnih metara.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Na prodaju dvosoban, odmah useljiv stan na Bagljašu (Foto)

     

    Početna kupoprodajna cena iznosi 15.777 evra, a zainteresovani za kupovinu treba da uplate depozit od 1.577 evra, prema zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

     

    Kako je navedeno u oglasu, svi dospeli, a neizmireni troškovi, koji su eventualno nastali u vezi sa korišćenjem nepokretnosti do momenta ulaska izabranog ponuđača u njen posed, padaju na teret izabranog kupca.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Na prodaju četvorosoban stan površine 110 kvadratnih metara (Foto)

     

    Ponude za kupovinu nepokretnosti se dostavljaju najkasnije do 22. novembra. Otvaranje prispelih ponuda je dva dana kasnije, objavila je Republička direkcija za imovinu.

     

    Zainteresovani za razgledanje nepokretnosti, kao i za dodatne informacije i obaveštenja mogu se obratiti kontakt osobi, Vladanu Nikoliću, radnim danom od 9 do 14 časova. Broj telefona je 011/3200-853.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 4

    1. Nemam pojma gde je Taras jedno je sigurno da su je oni gradili ne bi bila ovaka cena a kad drugi pravi i gradi lako je pogoditi se za cenu. Kuca je sigurno namestena i ima sve kucne aparate pa i aparat za preciscavanje vazduha, koji je sada veoma neophodan i koristan, jer je velika zagadjenost vazduha.

    2. Da vam dam lokaciju. Slepo crevo. Jedno od najstarijih naselja u Banatu u Vojvodini. Nalazi se na obali prelepe reke Tise bez kupališta. Selo nema industrije, niti bilo kakvih zagađivača! Čist vazduh! Do njega vodi uzani put od 2m širine, gde ne mogu da se mimoiđu dva automobila. Postoje proširenja za mimoilaženje, a udaljeno je od Zrenjanina oko 25km. U selu se ljudi bave isključivo zemljoradnjom. Nive se nalaze s druge strane reke, a Tisa se prelazi skelom ili 50-70 km putem preko sela Elemir pored Zrenjanina i preko mosta preko Tise između Aradca i Žablja! Postoji jedna prodavnica i crkva. Selo sa najviše roda u državi! Kuća ko kuća. Mislim da su dugovi veći od vrednosti kuće, a može je kupiti samo neko sa previše para, koji ima živce da šeta svakodnevno dolmom reke Tise, ili eventualno kupi vinograd uz Tisu, i bavi se baštovanstvom! Ako to baš želi, ima daleko bolju lokaciju na izlazu iz Zrenjanina, prema Elemiru ili prema Melencima!

      1. Kupice neko ko voli mir i tišinu. A za koliko para se prodaje to je već druga priča. Podigao kredit založio kuću,nije redovno placao rate. Možda je to i svesno uradio.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija