• Država prodaje kuću u Ečki i poslovnu zgradu u Zrenjaninu

    Republička direkcija za imovinu oglasila je prodaju nepokretnosti u državnoj svojini, metodom prikupljanja pismenih ponuda.   Na prodaju je ponuđena porodična stambena kuća u Ečki, površine 114 kvadrata, na placu od 6 ari. Početna cena za kuću je 15.398 evra. Kuća se nalazi u Banjalučkoj ulici.   PROČITAJTE JOŠ: Na prodaju trosoban stan u popularnom […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Država prodaje kuću u Ečki i poslovnu zgradu u Zrenjaninu

    Republička direkcija za imovinu oglasila je prodaju nepokretnosti u državnoj svojini, metodom prikupljanja pismenih ponuda.

     

    Na prodaju je ponuđena porodična stambena kuća u Ečki, površine 114 kvadrata, na placu od 6 ari. Početna cena za kuću je 15.398 evra. Kuća se nalazi u Banjalučkoj ulici.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Na prodaju trosoban stan u popularnom naselju “Male ulice” (Foto)

     

    Takođe, na prodaju je ponuđena i poslovna zgrada od 90 kvadrata u Mošorinskoj ulici u Zrenjaninu, koja je upisana kao „zgrada trgovine“, na parceli od nešto više od 5 ari. Početna kupoprodajna cena ove nekretnine je 8.188 evra.

     

    Ponude se na adresu Republičke direkcije za imovinu mogu slati najkasnije do 8. septembra.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]