Ekonomija YTOP

DRUGI SPORTSKI DAN UNIJE POSLODAVACA

ZRENJANIN – Juče je na motelu Šumica održan drugi sportski dan Unije poslodavaca Zrenjanin. Prilika je to da se okupe zrenjaninski preduzetnici, da se bolje upoznaju, da se kroz opušteniju atmosferu ispričaju i razmene iksustva.

 

 

Unija poslodavaca Zrenjanin postala je ozbiljna organizacija i sada je vreme da počnemo zajednički da nastupamo, kaže za portal zrenjaninski.com Goran Nešić, predsednik zrenjaninske unije. Siguran sam da i između sebe možemo bolje da sarađujemo a i da zajednički nastupamo na javnoj sceni, ističe Nešić.

Jučerašnji  sportski dan imao je još jednu dimenziju: poslodavci su se organizovali i potpuno rekonstruisali jedan od terena na motelu – onaj fudbalski.

 

unija

 

Ovaj teren je bio skroz zapušten i uz malo napora mi smo napravili jedan potpuno nov. Nedopustivo je da ovakav prostor propada, kaže Nešić i dodaje da su ovim primerom hteli da iniciraju i nadležne ali možda i neke druge subjekte da učine nešto na uređenju nekad omiljenog zrenjaninskog izletišta.

 

Zrenjaninski preduzetnici – poslodavci danas su se okušali u streljaštvu, malom fudbalu, boćanju i tenisu. Posle sportskih duela, svi su ogladneli. I kod predjela je organizovano jedno posebno takmičenje. Poslužene su tri vrste kobasica sa roštilja: Gomeksova – Graničar, BB trejda – Delikato i nova kobasica Mrkšićevih salaša sa spanaćem.

 

Naravno, pobednik nije proglašen ali je i to bila prilika da se pokaže šta sve zrenjaninsko preduzetništvo može da proizvede.

Podeli članak
sinovoz
FAM