• Dospeva prva rata naknade za odvodnjavanje za fizička lica

    JVP „Vode Vojvodine“ podseća obveznike da prva rata naknade za odvodnjavanje za ovu godinu dospeva 15. februara, odnosno dva dana kasnije, zbog državnog praznika. Druga rata dospeva 15. maja, treća 15. avgusta, a poslednja rata 15. novembra.   „Vode Vojvodine“ ističu da se naknada za odvodnjavanje za fizička lica plaća u jednakim tromesečnim ratama. Do […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Dospeva prva rata naknade za odvodnjavanje za fizička lica

    JVP „Vode Vojvodine“ podseća obveznike da prva rata naknade za odvodnjavanje za ovu godinu dospeva 15. februara, odnosno dva dana kasnije, zbog državnog praznika. Druga rata dospeva 15. maja, treća 15. avgusta, a poslednja rata 15. novembra.

     

    „Vode Vojvodine“ ističu da se naknada za odvodnjavanje za fizička lica plaća u jednakim tromesečnim ratama. Do dobijanja rešenja za tekuću godinu, plaća se akontacija u visini tromesečne obaveze iz prethodne godine.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Mladim Zrenjanincima do 5.200 evra za započinjanje sopstvenog biznisa

     

    U rešenjima za prošlu godinu obveznici su obavešteni da su dužni da naknadu plaćaju akontativno na osnovu rešenja iz 2020. godine.

     

    Za svaki dan kašnjenja obračunava se zakonski propisana kamata.

     

    Pre slanja ovogodišnjih rešenja, JVP „Vode Vojvodine“ će od Republičkog geodetskog zavoda preuzeti najnovije podatke koji služe kao osnov za izdavanje rešenja.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Za sva pitanja u vezi sa naknadama za odvodnjavanje za fizička lica zainteresovani mogu da se obrate Korisničkom servisu JVP „Vode Vojvodine“. Besplatan broj telefona je 0800/21-21-21. Na raspolaganju je i mejl adresa korisnik@vodevojvodine.rs

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Jezivi su… Usluga nepostojeća, plaćanje pre rešenja, kamata dnevna, pa gde to ima?
      A narod? Slobodarski, častan, ne trpi nepravdu, sve sami heroji! U mitovima…

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija