• Dospeva druga rata naknade za odvodnjavanje za fizička lica

    Druga rata naknade za odvodnjavanje za fizička lica u visini kvartalne obaveze, jedne četvrtine prošlogodišnjeg rešenja, dospeva u ponedeljak, 15. maja, saopštilo je JVP „Vode Vojvodine“.   Dostava rešenja za ovu godinu već je počela, a većina bi trebalo da bude uručena tokom juna.   PROČITAJTE JOŠ: Zbog duga prema JKP „Čistoća i zelenilo“ ženi […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Dospeva druga rata naknade za odvodnjavanje za fizička lica

    Druga rata naknade za odvodnjavanje za fizička lica u visini kvartalne obaveze, jedne četvrtine prošlogodišnjeg rešenja, dospeva u ponedeljak, 15. maja, saopštilo je JVP „Vode Vojvodine“.

     

    Dostava rešenja za ovu godinu već je počela, a većina bi trebalo da bude uručena tokom juna.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Zbog duga prema JKP „Čistoća i zelenilo“ ženi iz Ečke zaplenili dvosed

     

    Obveznici koju su ostavili svoje podatke dobiće i SMS poruku o dospeću naplate druge ovogodišnje rate.

     

    Pozivanjem broja ‪0800 21 21 21, u vremenu od 9 do 14 časova, obveznici mogu dobiti osnovne informacije o plaćanju ove naknade. Pozivi su besplatni i vremenski ograničeni.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Kancelarija za rad sa strankama u poslovnoj zgradi JVP „Vode Vojvodine“, Bulevar Mihajla Pupina 25, otvorena je od 8 do 14 časova.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 3

    1. Za šta tačno mi plaćamo to „odvodnjavanje“ kad već plaćamo porez? To je isto kao ona „vazduśarina“ koju smo samo mi plaćali dok nam se cela zemlja smejala? Mi svi plaćamo porez i od tog novca bi trebalo da dobijemo usluge uređenja našeg životnog prostora u šta spada i odvodnjavanje. Koji namet još niste izmislili da odetete kožu narodu?

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija