• „Don Don“ traži 15 radnika, a posao možete dobiti i u drugim firmama

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao.   Kompanija „Don Don“ zapošljava deset radnika u pekarskom pogonu. Posao je na određeno vreme, a radno iskustvo nije bitno. Ovaj posao podrazumeva noćni rad i rad u smenama. „Don Don“ traži i pet magacionera gotovih proizvoda. Posao je takođe na određeno vreme. Konkurs […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    „Don Don“ traži 15 radnika, a posao možete dobiti i u drugim firmama

    Informativni portal zrenjaninski.com i ovog vikenda objavljuje aktuelne oglase za posao.

     

    Kompanija „Don Don“ zapošljava deset radnika u pekarskom pogonu. Posao je na određeno vreme, a radno iskustvo nije bitno. Ovaj posao podrazumeva noćni rad i rad u smenama. „Don Don“ traži i pet magacionera gotovih proizvoda. Posao je takođe na određeno vreme. Konkurs je otvoren do 10. novembra. Više informacija zainteresovani mogu da dobiju na broj telefona 060 810 13 35.

     

    Trgovina na veliko voćem, povrćem i slatkišima „Delkom“ iz Zrenjanina zapošljava jednog magacionera. Posao je za stalno, a od kandidata se traži da poseduje vozačku dozvolu B kategorije. Konkurs je otvoren do 21. oktobra. Više informacija na broj telefona 060 447 73 93.

     

    „Nera dom“ doo zapošljava jednu medicinsku sestru – tehničara. Vrsta zaposlenja je na određeno vreme, a od kandidata se traži da ima radno iskustvo. Rad je u smenama i noću, a zaposlenima je obezbeđena ishrana. Isti poslodavac traži i jednu bolničarku – negovateljicu. Zainteresovani za posao se na ovaj konkurs mogu prijaviti do 10. novembra. Kontakt telefon je 063 811 86 92.

     

    „Crni MB gas petrol“ doo iz Elemira traži jednog radnika na održavanju kruga. Radnik bi bio angažovan na čišćenju kruga stovarišta i košenju trave. Posao je na određeno vreme, a konkurs je otvoren do 11. novembra. Više informacija na broj telefona 063 110 96 80.

     

    Aktuelne oglase i konkurse možete pratiti svakog dana u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija