• Dijamant ulje devetu godinu zaredom osvaja prestižnu nagradu „Moj izbor“

    U konkurenciji 930 domaćih proizvoda i brendova koje su birali isključivo potrošači, kompanija Dijamant osvojila je priznanje „Moj izbor“ devetu godinu zaredom.   Nakon dva kruga glasanja, Dijamant je još jednom potvrdio liderstvo u proizvodnji ulja u kategoriji „Ulje, prilozi i prelivi“.   – Ovim priznanjem još jednom smo pokazali da je Dijamant ulje bilo […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Dijamant ulje devetu godinu zaredom osvaja prestižnu nagradu „Moj izbor“

    U konkurenciji 930 domaćih proizvoda i brendova koje su birali isključivo potrošači, kompanija Dijamant osvojila je priznanje „Moj izbor“ devetu godinu zaredom.

     

    Nakon dva kruga glasanja, Dijamant je još jednom potvrdio liderstvo u proizvodnji ulja u kategoriji „Ulje, prilozi i prelivi“.

     

    – Ovim priznanjem još jednom smo pokazali da je Dijamant ulje bilo i ostalo omiljeni brend potrošača sa tradicijom dužom od 80 godina – izjavila je ­­­­­­­­­­­­­­­Tatjana Đokanović, direktorka marketinga i razvoja kompanije Diijamant.

     

    Ona je dodala da su iskustvo i znanje upisani u poslovanje i imidž kompanije koji se pažljivo gradi.

     

    – Potrošači nam veruju što je dokaz da se ulaganje u kvalitetan proizvod isplati – dodala je Đokanović.

     

    Priznanje „Moj izbor“ sprovodi se devet godina u organizaciji udruženja „Moja Srbija“. Ovo se čini u cilju podsticanja domaće proizvodnje i promocije kvaliteta proizvoda koji nastaju na našim prostorima.

     

    Ovogodišnja dodela realizovana je uz podršku potpredsednice Vlade Republike Srbije Zorane Mihajlović, Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i Grada Beograda.

     

     

    Pročitajte još: JUGO 89: Najpovoljnije usluge tehničkog pregleda i registracije vozila

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija