• DIJAMANT HEROJI: Kompanija odala priznanje požrtvovanim radnicima

    Kompanija „Dijamant“ iz Zrenjanina odala je priznanje svim svojim radnicima koji i u vreme vanrednog stanja požrtvovano rade i doprinose tome da se na domaćem tržištu i u ovim trenucima nađe dovoljno osnovnih životnih namirnica.   Kako navode u kompaniji, 500 hrabrih i vrednih kolega se nalazi na svojim radnim mestima, zbog čega zaslužuju naklon […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    DIJAMANT HEROJI: Kompanija odala priznanje požrtvovanim radnicima

    Kompanija „Dijamant“ iz Zrenjanina odala je priznanje svim svojim radnicima koji i u vreme vanrednog stanja požrtvovano rade i doprinose tome da se na domaćem tržištu i u ovim trenucima nađe dovoljno osnovnih životnih namirnica.

     

    Kako navode u kompaniji, 500 hrabrih i vrednih kolega se nalazi na svojim radnim mestima, zbog čega zaslužuju naklon do poda i jedno veliko hvala.

     

     

    „U roku od nekoliko dana, život svih nas se drastično promenio. A jedan od segmenata koji trpi velike promene jeste i posao. Ovim putem želimo da se zahvalimo svim zaposlenima u našoj kompaniji, koji svojim radom daju doprinos opštem dobru. Posebno se zahvaljujemo onim koleginicama i kolegama koji dolaskom na svoja radna mesta pokazuju dodatnu požrtvovanost, hrabrost i lojalnost kompaniji“, saopštio je „Dijamant“.

     

    Pročitajte još: PAN GAS: Žele da zadrže sve zaposlene uprkos manjem prometu

     

    dijamant heroji

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija