• Danas su raspisani novi oglasi za posao u Zrenjaninu

    Danas su raspisani novi oglasi za posao koje vam portal zrenjaninski.com predstavlja u redovnoj ekonomskoj rubrici.   PROČITAJTE JOŠ: Kompanija “Petkus Engineering” zapošljava deset radnika u Zrenjaninu   STR „Lokvanj“ iz Zrenjanina zapošljava jednog prodavca u specijalizovanoj prodavnici ribolovačkog pribora. Posao je na određeno vreme, a radno iskustvo nije bitno. Kandidat treba da ima završenju […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Danas su raspisani novi oglasi za posao u Zrenjaninu

    Danas su raspisani novi oglasi za posao koje vam portal zrenjaninski.com predstavlja u redovnoj ekonomskoj rubrici.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Kompanija “Petkus Engineering” zapošljava deset radnika u Zrenjaninu

     

    STR „Lokvanj“ iz Zrenjanina zapošljava jednog prodavca u specijalizovanoj prodavnici ribolovačkog pribora. Posao je na određeno vreme, a radno iskustvo nije bitno. Kandidat treba da ima završenju srednju školu – IV stepen, kao i da poznaje ribolovački sport, pribor i opremu. Probni rad je mesec dana. Zainteresovani kandidati mogu da se jave putem mejla lokvanjcs@gmail.com ili na kontakt telefon 023/510-360. Osoba za kontakt je Slavko Čolak. Konkurs je otvoren do 25. februara.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Objavljen novi oglas za posao: Privatnoj firmi potrebni vozači

     

    Restoran „Banatska kuća“ traži jednog konobara. Posao je na neodređeno vreme, a radno iskustvo u zanimanju nije bitno. Kandidat treba da ima završenu srednju školu – treći stepen. Konkurs traje do 9. marta. Telefon za više informacija je 064/882 20 51, a e-mail banatskakuca@gmail.com Osoba za kontakt je Ivan Tadein.

     

    Novi oglasi za posao redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija