• DAN KOMPANIJE NIS NA TEHNIČKOM FAKULTETU

    ZRENJANIN – Dan kompanije NIS održaće se u četvrtak, 8. juna, na Tehničkom fakultetu „Mihajlo Pupin“ u Zrenjaninu, od 10 časova, a predviđen je bogat programski sadržaj.     U 10 časova dekanka Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“ dr Dragica Radosav obratiće se zvanicama, a nakon njene uvodne besede na skupu će govoriti gradonačelnik Zrenjanina Čedomir […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    DAN KOMPANIJE NIS NA TEHNIČKOM FAKULTETU

    ZRENJANIN – Dan kompanije NIS održaće se u četvrtak, 8. juna, na Tehničkom fakultetu „Mihajlo Pupin“ u Zrenjaninu, od 10 časova, a predviđen je bogat programski sadržaj.

     

    nis tehnicki fakultet
    Foto: Dušan Bartolović

     

    U 10 časova dekanka Tehničkog fakulteta „Mihajlo Pupin“ dr Dragica Radosav obratiće se zvanicama, a nakon njene uvodne besede na skupu će govoriti gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić,  zatim i šef katedre Industrijsko inženjerstvo u eksploataciji nafte i gasa dr Radoslav Mićić.

     

    Od 10.25 časova predviđeno je obraćanje Andreja Šibanova, zamenika generalnog direktora i direktora funkcije za organizaciona pitanja, studentima TF „Mihajlo Pupin“ i Visoke tehničke škole strukovnih studija, kao i učenicima zrenjaninskih sredjih škola.

     

    A Snežana Lakićević, savetnik zamenika generalnog direktora i direktora funkcije za organizaciona pitanja za saradnju sa obrazovnim i naučnim institucijama, održaće prezentaciju korporativnog programa „Energija znanja“, uz promociju prvih troje stipendista NIS-a na Tehničkom fakultetu „Mihajo Pupin“.

     

    Studentsku praksu na Univerzitetu u Uhti u Rusiji promovisaće dr Zvonimir Bošković sa zrenjaninskog fakulteta.

     

    Ekspertsko predavanje, na temu „Primena geofizičkih metoda u istraživanju ležišta nafte i gasa“ održaće Marko Vanić, menadžer projekta za naučno – istraživački rad NTC NIS a.d.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Ja ne bi slavio dan NIS već dan NAFTAGAS pošto je to preduzeće nastalo u Zrenjaninu i koje je mnogo dobrog donelo Gradu. Danas nažalost, nije tako i mi i Grad nemamo nikakve koristi od NIS, već samo štete. Nafta i gas se eksploatišu svaki dan a Zrenjanin i Srednji Banat dobijaju mizernu naftnu rentu. To se mora promeniti jer u normalnom svetu nije tako. Primer je Texas kako je rešeno blago koje imaju, tj .tamo gde je izvor tamo i novac ostaje. Voleo bi da naši lokalni vlastelini pokrenu pitanje raspodele prihoda ostavrenih od eksploatacije nafte i gasa. Međutim, oni niti su hrabri niti smeju pošto bi odmah izgubili posao i naravno divne plate. Njima i dalje nije jasno zbog čega Zrenjanin i dalje propada i siromaši, pa to i ptice na grani znaju!

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija