• Čuveni fudbaler Aleksandar Kolarov gradi tržni centar u naselju Šumica

    Firma čiji je suvlasnik Aleksandar Kolarov, nekadašnji kapiten fudbalske reprezentacije Srbije i igrač Lacija, Mančester sitija, Rome i Intera, gradi poslovni prostor u zrenjaninskom naselju Šumica, saznaje portal zrenjaninski.com.   Reč je o firmi „Ninalbeg properities“ iz Vojke, osnovanoj u martu ove godine, čiji su vlasnici Aleksandar Kolarov i Nebojša Radović sa po 50 odsto […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Čuveni fudbaler Aleksandar Kolarov gradi tržni centar u naselju Šumica

    Firma čiji je suvlasnik Aleksandar Kolarov, nekadašnji kapiten fudbalske reprezentacije Srbije i igrač Lacija, Mančester sitija, Rome i Intera, gradi poslovni prostor u zrenjaninskom naselju Šumica, saznaje portal zrenjaninski.com.

     

    Reč je o firmi „Ninalbeg properities“ iz Vojke, osnovanoj u martu ove godine, čiji su vlasnici Aleksandar Kolarov i Nebojša Radović sa po 50 odsto vlasništva. Prema nezvaničnim informacijama, oni u ovaj projekat planiraju da ulože više od sto miliona dinara.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Top ponuda! Jednosoban stan na Bagljašu, na prvom spratu, za 40.500 evra (Foto)

     

    Nedavno su počeli pripremni radovi na parceli u Topličinoj ulici, gde će se nalaziti tržni centar nazvan „Retail park Topličina“. Izdati su lokacijski uslovi, kao i građevinska dozvola, a sa parcele je uklonjeno pet starih i oronulih objekata. U toku je čišćenje kanala i ravnanje terena.

     

     

    U firmi „Ninalbeg properities“ potvrdili su za portal zrenjaninski.com da se u Topličinoj ulici broj 6 gradi poslovni prostor u okviru kog će biti četiri trgovine, i to Maxi, Sinsay, Pepco i DM drogeria. Ukupna površina objekta biće oko 3.000 kvadratnih metara.

     

    „Završetak radova i otvaranje centra planirano je za februar 2024. godine. Ono što je najvažnije jeste da će izgradnjom ovog centra biti otvoreno oko 50 novih radnih mesta“, rečeno nam je u pomenutoj firmi.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Kako saznajemo, da bi se omogućio pristup tržnom centru, biće izgrađena i dva saobraćajna priključka, kao i 29 parking mesta.

     

    OGREV omogućava ne samo kupovinu na rate, nego i po akcijskim cenama!

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin