• Članovi Udruženja finansijskih direktora posetili Zrenjanin

    Većina događaja u organizaciji udruženja koja okupljaju članove iz različitih kompanija dešava se u Beogradu. To je donekle i razumljivo. Ipak, nikako ne znači da drugi gradovi nemaju šta sa ponosom da ponude od svojih kulturno-istorijskih, privrednih i zabavnih sadržaja.   Upravo rukovođen ovim, finansijski direktor kompanije „Gomex“ Dragan Ranisavljević je došao na ideju da […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Članovi Udruženja finansijskih direktora posetili Zrenjanin

    Većina događaja u organizaciji udruženja koja okupljaju članove iz različitih kompanija dešava se u Beogradu. To je donekle i razumljivo. Ipak, nikako ne znači da drugi gradovi nemaju šta sa ponosom da ponude od svojih kulturno-istorijskih, privrednih i zabavnih sadržaja.

     

    Upravo rukovođen ovim, finansijski direktor kompanije „Gomex“ Dragan Ranisavljević je došao na ideju da članove Udruženja finansijskih direktora Srbije (UFDS) okupi u Zrenjaninu i kroz vrlo interesantan celodnevni program promoviše, kako grad na obalama Begeja i njegove bogate sadržaje, tako i trgovinski lanac u kom radi, a koji je članovima udruženja vrlo dobro poznat. Pomoć u organizaciji događaja pružili su i „Dijamant“ i njegova finansijska direktorka Anastasija Cvetković Čučulis. Ona je takođe iskoristila priliku za prezentaciju ove renomirane kompanije, najvećeg proizvođača ulja, margarina i drugih robnih marki.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Osmi rođendan zrenjaninske Levi9 kancelarije

     

    Sve je počelo u Idvoru, u zavičajnom muzeju Mihajla Idvorskog Pupina i njegovoj rodnoj kući, upoznavanjem sa nesagledivim nasleđem našeg a svetskog naučnika, dobrotvora i patriote. Druženje u Kaštelu Ečka ostavilo je poseban utisak na prisutne, tim pre što je većini ovo bio prvi put da se nalaze na tom mestu. Predavanje Miše Pavićevića „Čovek kao najvažniji resurs“ podsetilo je na značaj koji ima ljudski faktor u uspehu svake kompanije.

     

     

    Predstavljena onlajn aplikacija za potrošače

     

    U bašti „Gomex Totala“, uz prigodan ketering, usledila je prezentacija kompanije „Gomex“, uz pomoć kratkog istorijata i video klipova koje je pripremila Katarina Stevanov iz službe marketinga. Nakon toga, Dragan Ranisavljević je prezentovao onlajn aplikaciju za potrošače. U zanimljivoj, interaktivnoj komunikaciji sa kolegama iz Udruženja finansijskih direktora Srbije odgovarao je na pitanja o aktuelnostima i planovima kompanije.

     

    Druženje je nastavljeno obilaskom Gradske kuće, Barokne sale i Gradske bašte. Potom je usledila šetnja preko Trga slobode do Narodnog pozorišta i upoznavanje sa najstarijom zgradom pozorišta u Srbiji. Oficijelni deo programa se završio u Velikom salonu Narodnog muzeja, zanimljivom prezentacijom „GMO hrana za ili protiv“ Predraga Nenina iz kompanije „Dijamant“.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Uz zvuke banatske muzike i poklon šolje Lala i Sosa, dobijene od mladog para obučenog u autentičnu nošnju Banata, članovi Udruženja finansijskih direktora Srbije su druženje nastavili u jednom gradskom restoranu.

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija