• Četvorosobna kuća u Tomaševcu za 14.000 evra, u subotu je možete obići

    U redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je četvorosobna kuća u Tomaševcu.   Ako razmišljate o životu na selu, onda je ovo prilika za vas. Kuća se nalazi u ulici koja je prva do Tamiša, na oko 250 metara od reke.   PROČITAJTE JOŠ: Na prodaju četvorosoban stan […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Četvorosobna kuća u Tomaševcu za 14.000 evra, u subotu je možete obići

    U redovnoj rubrici Tržište nekretnina“, koju zajednički realizuju agencija „Gsigma“ i portal zrenjaninski.com, ove nedelje naša preporuka je četvorosobna kuća u Tomaševcu.

     

    Ako razmišljate o životu na selu, onda je ovo prilika za vas. Kuća se nalazi u ulici koja je prva do Tamiša, na oko 250 metara od reke.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Na prodaju četvorosoban stan u centru grada (Foto)

     

    Kuća je četvorosobna, stambene površine 156 kvadrata. Nalazi se na placu od 32,65 ari. Na placu je izgrađen i pomoćni objekat od 135 kvadratnih metara.

     

    Još jedna prednost – plac je širok oko 40 metara.

     

     

    Kuća je u relativno lošem stanju, ali uz malo volje, nešto novca i mnogo ljubavi može lako da se pretvori u vašu oazu zelenila, mira i tišine.

     

    U njoj bi se, zbog vrlo zanimljive lokacije, površine i širine placa, mogao započeti neki biznis ili se jednostavno može uživati u seoskoj idili.

     

    Kako kuća izgleda unutra i kako izgledaju dvorište i plac možete videti uživo u subotu, 7. maja, od 11 do 13 časova, pa iskoristite priliku i dajte ovoj seoskoj lepotici šansu.

     

    Četvorosobna kuća u Tomaševcu košta 14.000 evra.

     

    Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Za više informacija o ovoj, ali i o drugim nekretninama, možete se obratiti agenciji „Gsigma“, koja se nalazi u ulici Vojvode Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 023 605 556 ili 064 175 69 84.

     

    Posetite sajt gsigma.rs

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija