• Četiri srednje i osnovne škole raspisale konkurse za zapošljavanje

    Dve srednje i dve osnovne škole raspisale su konkurse za zapošljavanje, koje vam predstavljamo u našoj ekonomskoj rubirici.   Medicinska škola Zrenjanin zapošljava nastavnika predmetne nastave – nastavnika hirurgije, sa 40 posto radnog vremena. Školi je potreban i nastavnik predmetne nastave – nastavnik interne medicine, sa 50 posto radnog vremena. Zainteresovani mogu sva potrebna obaveštenja […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Četiri srednje i osnovne škole raspisale konkurse za zapošljavanje

    Dve srednje i dve osnovne škole raspisale su konkurse za zapošljavanje, koje vam predstavljamo u našoj ekonomskoj rubirici.

     

    Medicinska škola Zrenjanin zapošljava nastavnika predmetne nastave – nastavnika hirurgije, sa 40 posto radnog vremena. Školi je potreban i nastavnik predmetne nastave – nastavnik interne medicine, sa 50 posto radnog vremena. Zainteresovani mogu sva potrebna obaveštenja dobiti od sekretara škole, lično ili telefonom na 023/533-270 i 023/533-273.

     

    Elektrotehnička i građevinska škola „Nikola Tesla“ Zrenjanin traži nastavnika predmetne nastave – računarstvo i informatika, na određeno vreme. Školi je potreban i nastavnik predmetne nastave – srpski jezik i književnost, na određeno vreme, kao i nastavnik predmetne nastave na određeno vreme za predmet srpski kao nematernji jezik. Prijave za konkurs sa dokumentacijom dostaviti lično ili putem pošte na adresu: EGŠ „Nikola Tesla“ Zrenjanin, Dr Slavka Županskog 1, 23000 Zrenjanin, sa naznakom „Za konkurs“.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Građevinsko preduzeće “Maksimović-gradnja” raspisalo konkurs za posao

     

    Osnovna škola „Svetozar Marković Toza“ Elemir objavila je oglas za zapošljavanje čistačice, na određeno vreme. Rok za podnošenje prijava na konkurs je do 3. decembra. Prijave treba slati na adresu škole, sa naznakom „Za konkurs“. U obzir će se uzeti samo blagovremene i potpune prijave. Za sve dodatne informacije zainteresovani se mogu obratiti sekretaru škole na telefon 737-708.

     

    Osnovna škola „Petar Petrović Njegoš“ Zrenjanin zapošljava nastavnika razredne nastave na određeno vreme. Za sve dodatne informacije zainteresovani se mogu obratiti sekretaru škole, na broj telefona 023/563-840.

     

    Aktuelni oglasi za posao redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija