Ekonomija Vesti Zrenjanin

Četiri nova konkursa za zapošljavanje: Škole i firme nude posao

radnici

Raspisana su četiri nova konkursa za zapošljavanje, a portal zrenjaninski.com vam ih predstavlja u svojoj ekonomskoj rubrici.

 

Osnovna škola „Petar Petrović Njegoš“ iz Zrenjanina raspisala je oglas za prijem u radni odnos pedagoškog asistenta, koji pruža podršku deci i učenicima romske nacionalnosti. Posao je na određeno vreme do kraja školske 2020/2021. godine. Pored ispunjavanja opštih uslova za prijem u radni odnos, kandidat mora posedovati diplomu srednjeg stručnog obrazovanja. Pored toga, mora predočiti da ima savladan program obuke za pedagoškog asistenta po programu obuke u skladu sa pravilnikom. Za sve dodatne informacije obratiti se sekretaru škole na telefon 023/563-840.

 

PROČITAJTE JOŠ: Wash express service iz Zrenjanina raspisao konkurs za posao

 

Medicinska škola Zrenjanin objavila je oglas za zapošljavanje nastavnika predmetne nastave – nastavnika hirurgije, sa 40 posto radnog vremena. Sva potrebna obaveštenja možete dobiti od sekretara škole, lično ili telefonom na brojeve 023/533-270 i 023/533-273.

 

„Minel energy“ DOO Zrenjanin zapošljava četiri operatera za rad na mašini pod pritiskom (Hajc) – elektrotehničara. Zahtevani nivo kvalifikacija je 4. stepen srednje stručne spreme, a radno iskustvo nije bitno. Obavezno je i posedovanje vozačke dozvole „B“ kategorije. Posao je na određeno vreme. Zainteresovani kandidati mogu slati prijave za zaposlenje na e-mail jelena.sarenac@minelfepo.com 

 

“Farkaš home invest” DOO Zrenjanin zapošljava domara, na određeno vreme. Od kandidata se traži 3. stepen srednje škole, smer zanatske usluge, a radno iskustvo nije bitno. Potrebno je i posedovanje vozačke dozvole „B“ kategorije. Kontakt telefoni su 064/850-92-92 i 064/850-92-91, a e-mail je farkashomeinvest@gmail.com

 

Aktuelni konkursi za zapošljavanje redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

 

Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

 

Podeli članak
sinovoz
FAM