• Bolnica i Dom zdravlja danas raspisali nove oglase za zapošljavanje

    Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ i Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ raspisali su nove konkurse za zapošljavanje.   Bolnica je raspisala oglas za prijem u radni odnos na određeno vreme, sa punim radnim vremenom, medicinske sestre-tehničara, za rad u službi pedijatrije. Bolnici je potrebna na određeno vreme i medicinska sestra-tehničar, za rad na odeljenju neurologije.   […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Bolnica i Dom zdravlja danas raspisali nove oglase za zapošljavanje

    Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ i Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ raspisali su nove konkurse za zapošljavanje.

     

    Bolnica je raspisala oglas za prijem u radni odnos na određeno vreme, sa punim radnim vremenom, medicinske sestre-tehničara, za rad u službi pedijatrije. Bolnici je potrebna na određeno vreme i medicinska sestra-tehničar, za rad na odeljenju neurologije.

     

    Kandidati moraju posedovati IV stepen stručne spreme, završenu srednju medicinsku školu – opšti smer i položen stručni ispit.

     

    Rok za podnošenje prijava je do 29. aprila.

     

    Pročitajte još: Kompanija „Linglong Tire“ zapošljava u Zrenjaninu IT inženjere

     

    Dom zdravlja „Dr Boško Vrebalov“ raspisao je oglas za zapošljavanje vozača kola sanitetskog transporta. Radni odnos se zasniva na  određeno vreme do šest meseci. Uslovi za kandidate su srednje obrazovanje u trajanju od tri godine i vozačka dozvola „B“ kategorije.

     

    Domu zdravlja potrebna je i medicinska sestra/tehničar – ginekološko-akušerska sestra. Radni odnos se zasniva na određeno vreme do šest meseci, i to zbog povećanog obima posla. Uslovi za kandidate su završena srednja medicinska škola, obrazovni profil – ginekološko-akušerska sestra, IV stepen i položen stručni ispit.

     

    Konkursi su otvoreni do 30. aprila.

     

    Više informacija o ovim oglasima možete dobiti u pomenutim zdravstvenim ustanovama.

     

    Aktuelni oglasi za posao u Zrenjaninu redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija

    Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

    Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]