Ekonomija Vesti Zrenjanin

Bogat program na predstojećoj privrednoj manifestaciji ZrBizNet

zrbiznet
Foto: Promo

Privredna manifestacija ZrBizNet biće održana u Zrenjaninu, u Hali „Medison“, od 19. do 22. septembra.

 

Ova manifestacija osmišljena je da okupi preduzetnike i privrednike iz Srbije, ali i zemalja iz regiona, i da pospeši komunikaciju između njih i stvori nove poslovne kontakte. Na ovom privrednom skupu kompanije će imati mogućnost da se predstave, upoznaju i povežu sa drugim kompanijama. Moći će i da se upoznaju sa institucijama podrške i da se edukuju iz raznih oblasti.

 

– Ovaj način umrežavanja preduzetnika omogućava dogovaranje konkretnih poslovnih aranžmana na brz i lak način. Osim toga, odlična je prilika za građenje partnerskih odnosa sa institucijama podrške poslovanju. U fokusu trećeg privrednog sajma ZrBizNet je digitalna transformacija preduzeća. Biće obrađene i teme poput deficitarnih zanimanja, popularizacije ženskog preduzetništva i promocije preduzetničkog duha – objašnjava marketing menadžerka ZrBizNet-a Izabela Kiš.

 

U okviru manifestacije biće organizovana prezentacija najvećih kompanija, predstavljanje raznih fondova, banaka, institucija, kao i mogućnosti za pokretanje i registraciju novih privrednih subjekata.

 

– U okviru ovog događaja, u saradnji sa Zrenjaninskim IKT klasterom, organizujemo predavanje na temu „Digitalnom transformacijom do poslovnog uspeha“. Cilj predavanja je podizanje svesti o značaju digitalne transformacije u poslovanju. Predavači će biti stručnjaci Centra za digitalizaciju Srbije, Digitalne Srbije, konsultanti i predstavnici IT sektora – najavljuje Kiš, uz napomenu da će se predavanje održati u četvrtak, 19. septembra, s početkom u 16.30 časova.

 

zrbiznet
Foto: Promo

 

Saša Mišić specijalni gost manifestacije ZrBizNet

 

Nakon prošlogodišnjih uspešnih B2B sastanaka, koji su organizovani u okviru Sajma privrede ZrBizNet, i ove godine biće održani bilateralni susreti privrednika i preduzetnika. Tako će drugi poslovni susreti biti održani prvog dana ovogodišnjeg sajma, u četvrtak, 19. septembra, u Hali „Medison“ u Zrenjaninu.

 

Specijalni gost manifestacije biće Saša Mišić, poznat po učešću u TV serijalu „Pakleni kuvar“, koji će održati predavanje na temu „Šta muči srpske ugostitelje“. Predavanje će biti održano 20. septembra, s početkom u 13 sati.

 

Pročitajte još: Na prodaju dvosoban stan u naselju Lesnina (Foto)

 

– Dodatno, u delu Karađorđevog parka organizovaćemo market zanatskih proizvoda. Zanatske proizvode predstaviće zanatlije iz cele Vojvodine, a podršku u ovom delu pruža „NS market“. Takođe će biti održani i Sajam zapošljavanja i Dečija pijaca – ističe Kiš, uz napomenu da je otvaranje sajma u četvrtak 19. septembra, s početkom u 11 časova.

 

Organizatori manifestacije su Grad Zrenjanin, Unija poslodavaca Srbije – poslodavci Zrenjanina, Regionalna privredna komora Zrenjanin i Opšte udruženje preduzetnika. Generalni pokrovitelj je „Persu“, partner je „Dijamant“, dok je prijatelj manifestacije Unicredit banka.

 

zrbiznet
Foto: Promo

 

Podeli članak
sinovoz
FAM